Aligator21 Μάρτιος 1, 2005 #21 Μάρτιος 1, 2005 Εντυπωσιακό!Δεν μπαίνει όμως σκόνη στον σκληρό έτσι όπως είναι ανοιχτός;; ή εγώ δεν βλέπω καλά;
Snips Μάρτιος 1, 2005 #23 Μάρτιος 1, 2005 Εγώ πάλι θα γίνω κακός.....Καλή και χρονοβόρα δουλειά αλλά για μένα είναι ...άσχημο......ότι φωτισμό και να βάλεις......
Fandom Μάρτιος 1, 2005 #24 Μάρτιος 1, 2005 πολυ καλό φίλε!! συγχαρτήρια!!το πλέξιγκλας όμως δεν παρουσιάζει στατικό ηλεκτρισμό κλπ.; Μήπως είναι λίγο επικίνδυνο ποθ είναι όλα χύμα μέσα;
Aligator21 Μάρτιος 2, 2005 #25 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από corsa εχει ενα πολυ λεπτο plexiglas Μάλιστα, δεν φαίνετε! :)
Bobi Rhoads Μάρτιος 2, 2005 #26 Μάρτιος 2, 2005 μπραβο!!!! τρομερη δουλεια!!!χαρα στο κουραγιο σου!!!ποσο σου κοστησε αυτο!?
corsa Μάρτιος 3, 2005 Author #27 Μάρτιος 3, 2005 βασικα τα κομματια τα ειχα, μονο το πλεχιγλας και το κοψιμο πληρωσα και καιμια 10αρια leds. Πρεπει να εδωσα γυρω στα 40 ευρω αν θυμαμαι καλα.
bleo8onhs Μάρτιος 3, 2005 #29 Μάρτιος 3, 2005 Υπάρχουν στην αγορά κλάπες διάφανες. Μπορείς να κολλήσεις 2 στο πλέξι και να ανοίγει έτσι. Μου φαίνεται ότι έχεις πρόβλημα στην εφαρμογή των θυρών της μητρικής πίσω ε? Δοκίμασε σιλικόνη διάφανη! Πολύ καλή δουλειά πάντως! Βέβαια ο σκληρός καλό θα ήταν να ήταν δεύτερος, γιατί ανα πάσα στιγμή αυτός μπορεί να χαλάσει. Ο δικός μου είναι 3-4 γιγα, δεν θυμάμαι και του έχω τραγούδια απλά για να κουνιέται.Πολύ ωραίο θα είναι να πάρεις μπογιά που φωσφορίζει και να βάψεις τις αντιστάσεις, τις κορυφές από τους πυκνωτές και τις ακμές από τις κάρτες, και να βάλεις 1-2 uv λάμπες κατα μήκος του κουτιού. Θα κάνει ένα πολύ ωραίο εφέ! Αν δεν θες πολλά χρώματα, βάψτα άσπρα και θα φωτίζουν εξίσου όμορφα!keep modding!EDIT: Έχω μια απορία. Γιατί έβαλες τις εξόδους της μητρικής στο μπροστά μέρος?
Κοπρίτης Μάρτιος 3, 2005 #30 Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 13:27] Πολύ ωραίο θα είναι να πάρεις μπογιά που φωσφορίζει και να βάψεις τις αντιστάσεις, τις κορυφές από τους πυκνωτές και τις ακμές από τις κάρτες, και να βάλεις 1-2 uv λάμπες κατα μήκος του κουτιού. Θα κάνει ένα πολύ ωραίο εφέ! Αν δεν θες πολλά χρώματα, βάψτα άσπρα και θα φωτίζουν εξίσου όμορφα! bleo8onhs:T: αυτο θα ειναι πραγματικα πολυ εντυπωσιακο οντως.....και με ελαχιστο κοστος σε σχεση με το εφε που θα πετυχει....η διαφανεια του κουτιου θα αποκτησει ενα σοβαρο λογο υπαρξης.....
corsa Μάρτιος 3, 2005 Author #31 Μάρτιος 3, 2005 πολυ καλη ιδεα! Μολις βρω λιγο χρονο θα το δοκιμασωΤα ports τα εβαλα μπροστα για ευκολια, παντα που τη δινανε στα νευρα τα atx που ειχαν τα βυσματα πισω!
drlo Μάρτιος 5, 2005 #32 Μάρτιος 5, 2005 Το κουτί για εμένα δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό (προσωπικά δε καταλαβαίνω γιατί θεωρούνται όμορφα τα διαφανή κουτιά).Αυτό που θέλω να πω αν και δε ξέρω αν είναι 100% σωστό έχει να κάνει με το άνοιγμα του σκληρού και δεν έχει να κάνει με το θέμα της σκόνης. Κάποτε ένας καθηγητής μας στο ΕΜΠ μας είχε μιλήσει για το πως μελετούνται τα κινητά μέρη των σκληρών τόσο όσον αφόρα τη δυναμική τους αλλά και την ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ τους αφού λόγω του μικρού χώρου και της γρήγορης περιστροφής τους δημιουεγούνται μέσα τους ισχυρά ρεύματα αέρα ικανά να επιρεάσουν την συμπεριφορά τους. Έτσι μας είχε πει ότι για να μειωθεί ο κίνδυνος αυτός οι σκληροί δίσκοι διατηρούν στο εσωτερικό τους μειωμένη ατμοσφαιρικη πίεση, δηλαδή αντλείται αέρας από το εσωτερικό τους και στη συνέχεια σφραγίζονται.Σε μια τέτοια περίπτωση το να αποσφραγίσεις έναν σκληρό δεν δημιουργεί πρόβλημα ?
bleo8onhs Μάρτιος 7, 2005 #33 Μάρτιος 7, 2005 @drloΈχεις αρκετό δίκιο, όμως να πείς στον καθηγητή σου ότι μετά από 2 χαλασμένους σκληρούς λόγω απροσεξίας και απειρίας, έχω έναν που δουλεύει πάνω από χρόνο με καπάκι από πλέξι και led στο εσωτερικό!
corsa Μάρτιος 7, 2005 Author #34 Μάρτιος 7, 2005 ναι θελει προσοχη με τους σκληρους αλλα κατα τα αλλα δουλευουνε μια χαρα.Βεβαια δεν θα εκανα αυτο το mod σε κανα Raptor που κανει ενα σωρο λεφτα!
kaynd Μάρτιος 7, 2005 #35 Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από bleo8onhs @drloΈχεις αρκετό δίκιο, όμως να πείς στον καθηγητή σου ότι μετά από 2 χαλασμένους σκληρούς λόγω απροσεξίας και απειρίας, έχω έναν που δουλεύει πάνω από χρόνο με καπάκι από πλέξι και led στο εσωτερικό! Πράγματιαπλά αντί για τις κάμποσες χιλιάδες ώρες που είναι ο νορμάλ χρόνος ζωής του θα ζήσει λίγες χιλιάδες λιγότερο.Αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία για τους περισσοτέρους αφού ο δίσκος θα είναι πολύ μικρός και αργός για να τον λειτουργούμε μέχρι να πεθάνει.
Chosen Μάρτιος 7, 2005 #36 Μάρτιος 7, 2005 Παρ'ότι δε μου αρέσει σαν αισθητικό αποτέλεσμα, πρέπει να παραδεχτώ ότι έχεις κάνει πολλή και καλή δουλειά. Κάνε και παιχνίδι με κανένα mATX project, θα έχεις ελκυστικότερα αποτελέσματα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.