corsa Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2005 πάρτε μερικές εικόνες από το νέο μου mod. Το animation δείχνει πως αλλάζουν χρώματα τα led του σκληρού όταν διαβάζει Δεν είναι τελειωμένο ακόμα αλλά κοντεύει. Θέλω ακόμα να: 1) βελτιώσω το φωτισμό 2) βρω ένα όμορφο τρόπο για να βιδώσω το καπάκι Οποιαδήποτε ιδέα είναι καλοδεχούμενη!
Pc-Corner Φεβρουάριος 28, 2005 #3 Φεβρουάριος 28, 2005 Ωραίος φίλε keep working..βάλε και ενα frame κάτι στο dvd μπροστά..δεν λέει ετσι γυμνό..:-)
corsa Φεβρουάριος 28, 2005 Author #6 Φεβρουάριος 28, 2005 sorry για τις φωτο, το CD θελει λιγο συμμαζεμα...
Spyrious Φεβρουάριος 28, 2005 #8 Φεβρουάριος 28, 2005 T.E.Λ.Ε.Ι.Ο.!.!.!Aπλά μια συμβουλή.Καλύτερα βάλε ένα κάλλυμα διαφανές στο PSU .Είναι πολύ μα πάρα πολύ επικύνδηνο.
louis_gas Φεβρουάριος 28, 2005 #10 Φεβρουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Spyrious [Σήμερα, στις 14:32] T.E.Λ.Ε.Ι.Ο.!.!.!Aπλά μια συμβουλή.Καλύτερα βάλε ένα κάλλυμα διαφανές στο PSU .Είναι πολύ μα πάρα πολύ επικύνδηνο. εχει δικιο για το psu φτιαξε του καλυτερα ενα καλυμμα με plexiglass
nikoskrhth Φεβρουάριος 28, 2005 #11 Φεβρουάριος 28, 2005 δεν μπορω να καταλαβω πως εκοψες τη λαμαρινα του σκληρου και εβαλες διαφανο χωρις να χαλασει ο δισκος απο τον αερα-σκονη?αμα ανοιξεις ενα δισκο δεν χαλαει επειδη ο αερας δεν ειναι καθαρος?οι εταιριες που φτιαχνουν τους δισκους δεν περνανε απο πολλα σταδια καθαρισμου του αερα ωστε να μην καταστεφουν τα platter?
fanisk Φεβρουάριος 28, 2005 #12 Φεβρουάριος 28, 2005 Παρα πολυ καλο!!!!Ενα καλυμμα στο PSU και ενα πορτακι στο dvd κ ειναι αψογο!
ison Φεβρουάριος 28, 2005 #13 Φεβρουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από nikoskrhth δεν μπορω να καταλαβω πως εκοψες τη λαμαρινα του σκληρου και εβαλες διαφανο χωρις να χαλασει ο δισκος απο τον αερα-σκονη?αμα ανοιξεις ενα δισκο δεν χαλαει επειδη ο αερας δεν ειναι καθαρος?οι εταιριες που φτιαχνουν τους δισκους δεν περνανε απο πολλα σταδια καθαρισμου του αερα ωστε να μην καταστεφουν τα platter? Πολυ καλο μπραβο!!Και εγω την ιδια απορια ειχα...με το που το ειδα...
aggelopas Φεβρουάριος 28, 2005 #14 Φεβρουάριος 28, 2005 Γιατι ειναι επικινδυνο το τροφοδοτικο??Και εγω κατι τετοιο θελω να κανω,με microatx ομως.
Ilias83 Φεβρουάριος 28, 2005 #15 Φεβρουάριος 28, 2005 Μπράβο φίλε μου...Αυτό ακριβώς θέλω να κάνω με το σκληρό, αλλά με μπλέ ledάκια μέσα και μόνο που ψάχνω τρόπο να βγάλω εντελώς το κάλυμα και να φτιάξω καλούπι για άλλο από crystal resign...(Φοβάμαι το plexy λόγω του στατικού ηλεκτρισμού) Ομοίως και για το πορτάκι του drive...Μόνο δυο ερωτήσεις έχω:Με τις γειώσεις τι έχεις κάνει;Με το στατικό ηλεκτρισμό δεν νομίζεις οτι θα έχεις προβληματάκια;
Gabriel Φεβρουάριος 28, 2005 #16 Φεβρουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από ison Πολυ καλο μπραβο!!Και εγω την ιδια απορια ειχα...με το που το ειδα... ’λλος ένας με την ίδια απορία...Πολύ ωραία και μερακλίδικη δουλειά,μπράβο!!!
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 28, 2005 #17 Φεβρουάριος 28, 2005 Ωραία τα πας... Keep modding :Τ: Σου εύχομαι σύντομα να τελειώσεις...
makio Φεβρουάριος 28, 2005 #18 Φεβρουάριος 28, 2005 ωραιος!! πολυ καλο! εχεις μερακι γι αυτο που κανεις αλλα οσα επισημαινουν τα παιδια πιο πανω ειναι σωστα - ειδικα για το τροφοδοτικο +τις ηλεκτρομαγνητικες ακτινοβολιες θα προσθεσω εγω δεν πειραζει εσυ να σαι καλα και παμε για το επομενο !!
schumifer Μάρτιος 1, 2005 #19 Μάρτιος 1, 2005 Εγώ θα ήθελα να δω φωτογραφία από την πλάτη της μητρικής.Πώς τη στήριξες στο πλέξι?Απευθείας?Τι βίδες.?
corsa Μάρτιος 1, 2005 Author #20 Μάρτιος 1, 2005 ευχαριστο παιδια.Βασικα ειχα 2 ιδιους σκληρους. Ο ενας ηταν για πεταμα οποτε πηρα το καπακι του ,το modαρα και μετα ανοιξα τον αλλο δισκο. Στην αλλαγη των καπακιων θελει προσοχη, η αλλαγη πρεπει να γινει σε πολυ υγρο,κλειστο χωρο για να μην εχεισ σκονη στον αερα,πχ στο μπανιο αμα αφησεις το ζεστο νερο καμποση ωρα...Η γειωσεις ειναι ευκολο, τα μαυρα καλωδια του PSU ειναι γειωσεις,οποτε το μονο που χρειαζεται ειναι να γειωσεις το PSU...Το motherboard ειναι κολλημενο, ηταν πολυ πιο ευκολο ετσι. Το κολλησα απο τισ τρυπεσ που ειχε για τις βιδες.Το PSU που το εψαξα κανει λιγες ηλεκρομαγνητικες παρεμβολες και γιαυτο το λογο το εχω βαλει με μια μικρη κλιση προς τα πισω. Εδω και 3 μερες ουδεν προβλημα...απο αυτο το pc αλλωστε γραφω τωρα!Γιατι λετε να βαλω καλλυμα στο PSU,λογο ηλεκροπληξιας? Δεν του εχω βαλει μεχρι στιγμης για 2 λογους, 1)με το σιδερενιο που ειχε μου χαλαγε τη ροη του αερα και ζεστενονταν πολυ2)Δεν ειχα το χρονο να σκεφτω καμια αλλη πατενταΜΕ το CD ti λετε,καμια ιδεα?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.