Jump to content

το νεο μου mod ειναι σχεδον ετοιμο *fixed*

corsa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πάρτε μερικές εικόνες από το νέο μου mod.

Το animation δείχνει πως αλλάζουν χρώματα τα led του σκληρού όταν διαβάζει

Δεν είναι τελειωμένο ακόμα αλλά κοντεύει. Θέλω ακόμα να:

1) βελτιώσω το φωτισμό

2) βρω ένα όμορφο τρόπο για να βιδώσω το καπάκι

Οποιαδήποτε ιδέα είναι καλοδεχούμενη!

top_fos2.jpg

animation.gif

T.E.Λ.Ε.Ι.Ο.!.!.!

Aπλά μια συμβουλή.

Καλύτερα βάλε ένα κάλλυμα διαφανές στο PSU .Είναι πολύ μα πάρα πολύ επικύνδηνο.

Αρχική απάντηση από Spyrious [Σήμερα, στις 14:32]

T.E.Λ.Ε.Ι.Ο.!.!.!

Aπλά μια συμβουλή.

Καλύτερα βάλε ένα κάλλυμα διαφανές στο PSU .Είναι πολύ μα πάρα πολύ επικύνδηνο.

εχει δικιο για το psu φτιαξε του καλυτερα ενα καλυμμα με plexiglass

δεν μπορω να καταλαβω πως εκοψες τη λαμαρινα του σκληρου και εβαλες διαφανο χωρις να χαλασει ο δισκος απο τον αερα-σκονη?

αμα ανοιξεις ενα δισκο δεν χαλαει επειδη ο αερας δεν ειναι καθαρος?οι εταιριες που φτιαχνουν τους δισκους δεν περνανε απο πολλα σταδια καθαρισμου του αερα ωστε να μην καταστεφουν τα platter?

Αρχική απάντηση από nikoskrhth

δεν μπορω να καταλαβω πως εκοψες τη λαμαρινα του σκληρου και εβαλες διαφανο χωρις να χαλασει ο δισκος απο τον αερα-σκονη?

αμα ανοιξεις ενα δισκο δεν χαλαει επειδη ο αερας δεν ειναι καθαρος?οι εταιριες που φτιαχνουν τους δισκους δεν περνανε απο πολλα σταδια καθαρισμου του αερα ωστε να μην καταστεφουν τα platter?

Πολυ καλο μπραβο!!

Και εγω την ιδια απορια ειχα...με το που το ειδα...

Μπράβο φίλε μου...

Αυτό ακριβώς θέλω να κάνω με το σκληρό, αλλά με μπλέ ledάκια μέσα και μόνο που ψάχνω τρόπο να βγάλω εντελώς το κάλυμα και να φτιάξω καλούπι για άλλο από crystal resign...

(Φοβάμαι το plexy λόγω του στατικού ηλεκτρισμού) Ομοίως και για το πορτάκι του drive...

Μόνο δυο ερωτήσεις έχω:

Με τις γειώσεις τι έχεις κάνει;

Με το στατικό ηλεκτρισμό δεν νομίζεις οτι θα έχεις προβληματάκια;

Αρχική απάντηση από ison

Πολυ καλο μπραβο!!

Και εγω την ιδια απορια ειχα...με το που το ειδα...

’λλος ένας με την ίδια απορία...

Πολύ ωραία και μερακλίδικη δουλειά,μπράβο!!!

ωραιος!! πολυ καλο!

εχεις μερακι γι αυτο που κανεις αλλα οσα επισημαινουν τα παιδια πιο πανω ειναι σωστα - ειδικα για το τροφοδοτικο +τις ηλεκτρομαγνητικες ακτινοβολιες θα προσθεσω εγω

δεν πειραζει εσυ να σαι καλα και παμε για το επομενο !! :)

Εγώ θα ήθελα να δω φωτογραφία από την πλάτη της μητρικής.Πώς τη στήριξες στο πλέξι?Απευθείας?Τι βίδες.?

ευχαριστο παιδια.

Βασικα ειχα 2 ιδιους σκληρους. Ο ενας ηταν για πεταμα οποτε πηρα το καπακι του ,το modαρα και μετα ανοιξα τον αλλο δισκο. Στην αλλαγη των καπακιων θελει προσοχη, η αλλαγη πρεπει να γινει σε πολυ υγρο,κλειστο χωρο για να μην εχεισ σκονη στον αερα,πχ στο μπανιο αμα αφησεις το ζεστο νερο καμποση ωρα...

Η γειωσεις ειναι ευκολο, τα μαυρα καλωδια του PSU ειναι γειωσεις,οποτε το μονο που χρειαζεται ειναι να γειωσεις το PSU...

Το motherboard ειναι κολλημενο, ηταν πολυ πιο ευκολο ετσι. Το κολλησα απο τισ τρυπεσ που ειχε για τις βιδες.

Το PSU που το εψαξα κανει λιγες ηλεκρομαγνητικες παρεμβολες και γιαυτο το λογο το εχω βαλει με μια μικρη κλιση προς τα πισω. Εδω και 3 μερες ουδεν προβλημα...απο αυτο το pc αλλωστε γραφω τωρα!

Γιατι λετε να βαλω καλλυμα στο PSU,λογο ηλεκροπληξιας?

Δεν του εχω βαλει μεχρι στιγμης για 2 λογους,

1)με το σιδερενιο που ειχε μου χαλαγε τη ροη του αερα και ζεστενονταν πολυ

2)Δεν ειχα το χρονο να σκεφτω καμια αλλη πατεντα

ΜΕ το CD ti λετε,καμια ιδεα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.