reptile Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23, 2015 (edited) γεια σας πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω κατι εχω τον xboxone controller kai ps4controler και τα εχω συνδεσει με το Pc μου.. εχω κατεβασει τους drivers και για τα 2 αλλα εχω προβληματα σε ενα παιχνιδι το mortal combat x πολλες φορες παω να κανω καπιες κινησεις και δεν τις αναγνωριζουνε και οι 2 controlersαυτο που μπορει να οφειλετε;;; και οι 2 controllers εινε καινουργιοι...εχω κατεβασει και το input mapper αλλα και τους drivers για το xboxone πραγματικα δεν μπορω να το εκξηγησω πχ κανω μια κινηση 1 1 1 db1 και μου αναγνοριζουνε μονο το 1 1 1 απλα το παιχνιδι το παιζω μεσω steam Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 23, 2015 από reptile Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 23, 2015 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2015 Τι windows εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 23, 2015 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2015 Σιγουρα εχει 10. Επισης ο Dimir21 ειχε συνδεδεμενη μια τιμονιερα και μολις την εβγαλε δουλεψε. Στα 8.1 νομιζω ομως. Δε ξερω αν παιζει κατι τετοιο εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
reptile Σεπτέμβριος 23, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2015 (edited) εχω τα windows 10 απλα δεν μπορω να το καταλαβω εχω κατεβασει το input mapper και το ds4 για ps4 controler απλα τα ιδια μου κανει απλα οι controllers εινε καινουργιοι εκανα φορματ τα windows τα εβαλα ολα παλι απο τιν αρχη αλλα τα ιδια για να καταλαβετε τι εννοω υπαρχει μια κινηση στην κιτανα1 1 1 και μετα bf1 απλα δεν διαβαζει καπια inputs δεν μπορω να το καταλαβω εχω ps4 controler xbone controler xbox360 και τα ιδια μου κανουνε δεν εχω ιδεα τι να φταει Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 23, 2015 από reptile Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 23, 2015 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2015 Στα windows 10 δεν θελεις κανενα driver σβηστα ολα. Βαλε το xbox one controller οπως ειναι με το usb και τελος, οι drivers ειναι μεσα στα windows. Δεν εχω κανενα προβλημα στο ιδιο παιχνιδι με το ιδιο χειριστηριο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reptile Σεπτέμβριος 23, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2015 (edited) εγω γιατι εχω προβληματα ομως και με τους 2¨΄΄΄΄΄;;; εννοω για το ps4 controler τους ειχα σβησει και μου κανει τα ιδια και με τον xbox one controler εχω προβληματα με τα Inputsπαταω 2 φορες το μπροστα για να τρεξει και δεν τρεχει καταλαβενεις τι εννοω;;;και οι 3 controler που εχω δεν διαβαζουν σωστα τα inputs πρεπει να φταιει το steam δεν μπορω να καταλαβω πιο εινε το προβλημα που τα προκαλει ολα αυταπαταο το μπροστα 2 φορες για να τρεξει και δεν τρεχειυπαρχει μια κινηση στην κιτανα1 1 1 και μετα bf1 απλα δεν διαβαζει καπια inputsκαι απλα διαβαζει το 1 1 1 και οχι το bf1 Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 23, 2015 από reptile Link to comment Share on other sites More sharing options...
reptile Σεπτέμβριος 23, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2015 καποιος μπορει να γνωριζει που οφειλετε το προβλημα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
reptile Σεπτέμβριος 23, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2015 ξερει κανενας γιατι το προκαλει ολο αυτo;;; o υπολογιστης μου φταiei΄΄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 23, 2015 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2015 Τι να σου πω εγω εχω δεν εχω θεμα με το xboxone cont. Απλα το εβαλα πανω και δουλευει σε ολα τα παιχνιδια αψογα ουτε drivers κατεβασα ουτε τπτ οπως λενε στη microsoft ειναι ενσωματωμενοι στα windows 10. Τωρα για τα αλλα δεν εχω αποψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reptile Σεπτέμβριος 23, 2015 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2015 και σε μενα γιατι τα κανει ολα αυτα;;; που να οφειλετε το προβλημα;;;πχ κανω το input 2 1 bf και καπιες φορες το διαβαζει κανονικα αλλες φορες διαβαζε το 2 ,1 καταλαβενεις τι εννοω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 23, 2015 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2015 Απο οτι καταλαβαινω μαλλον το πατας πολυ γρηγορα και δεν προλαβαινει να κανει register, θελεις εξασκηση δεν φταιει το χειριστηριο, και εγω στην αρχη εχανα κουμπια που νομιζα οτι παταγα αλλα τελικα δεν... στην τελικη δοκιμασε το με ενα αλλο παιχνιδι να δεις αν δουλευει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts