Jump to content

Recommended Posts

Mε τέτοια μύτη που έχει, η λεπτότερη δουλειά που μπορείς να κάνεις είναι να κολλήσεις τενεκέδες...

όχι, έλεος, μ'αρέσει που χει και μητρική από κάτω, με αυτό άντε κάνα καλώδιο της ΔΕΗ να κολλήσεις.

δεν έχει καν μύτη τόλη, με 10-15 πιστεύω μπορείς να βρεις 1 με μύτη. Τέτοιο καλύτερα από μοναστηράκι να πάρεις.

Βασικα, αυτο ειναι για ηλεκτρολογους, οχι για ηλεκτρονικους...

Εκτος αν δουλευεις οικοδομη και θες να κολας μπετοβεργες...:D :D :D

Παρτο παρτο, τρομερο κολλητηρι μην αγχωνεσαι για τη μυτη, εχει κι αλλη μεσα ανταλλακτικη, πιο μεγαλη ...:hehe:

Πλακα πλακα πηρα ενα περιπου ιδιο απο το πρακτικερ καλο για χοντροδουλειες, μακρια απο pc Ομως

Η Mobo απο κάτω και μάλιστα με dual cpu είναι όλα τα λεφτά :p

Πάντως καλό είναι να εχεις 2 κολιτίρια ένα για χοντροδουλείς και ένα για μικροδουλείς που απαιτούν λέπτομέρια.....

Φθηνό είναι όμως,όλα σε τέτοια τιμή κιμένοντε ή επειδή είναι της π..............:p

ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ φοβερή φωτο στο site.

Εχω πάρει και εγω κολητήρι απο LIDL με 8 ευρώ (αλλά καμία σχεση με αυτό το δικό μου έχει μυτη σαν στυλό)

• 14 years later...

Είμαι πρωτάρης και το πήρα. Μπορεί να κολλήσει ωστε να στεγανοποιηθεί μεταλλο με πλαστικο? ο αρμός εννοω.

On 8/9/2019 at 10:50 ΜΜ, το μέλος Paulus έγραψε:

Είμαι πρωτάρης και το πήρα. Μπορεί να κολλήσει ωστε να στεγανοποιηθεί μεταλλο με πλαστικο? ο αρμός εννοω.

Τι θες να κάνεις; 

Βασικα ποιο κολλητηρι πηρες ακριβως, γιατι αυτο που σκεφτεσαι δε το κανει αυτο του θεματος.