feanorian82 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2005 http://www.lidl.gr/gr/index.nsf/pages/c.o.oow.20050228.p.cfghvΑξίζει τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Mε τέτοια μύτη που έχει, η λεπτότερη δουλειά που μπορείς να κάνεις είναι να κολλήσεις τενεκέδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 28, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 όχι, έλεος, μ'αρέσει που χει και μητρική από κάτω, με αυτό άντε κάνα καλώδιο της ΔΕΗ να κολλήσεις.δεν έχει καν μύτη τόλη, με 10-15 πιστεύω μπορείς να βρεις 1 με μύτη. Τέτοιο καλύτερα από μοναστηράκι να πάρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Φεβρουάριος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Βασικα, αυτο ειναι για ηλεκτρολογους, οχι για ηλεκτρονικους... Εκτος αν δουλευεις οικοδομη και θες να κολας μπετοβεργες... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Φεβρουάριος 28, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Antex ή Weller ή JBL 15άρια με μύτη καδμίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Φεβρουάριος 28, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Παρτο παρτο, τρομερο κολλητηρι μην αγχωνεσαι για τη μυτη, εχει κι αλλη μεσα ανταλλακτικη, πιο μεγαλη ... Πλακα πλακα πηρα ενα περιπου ιδιο απο το πρακτικερ καλο για χοντροδουλειες, μακρια απο pc Ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 28, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Η Mobo απο κάτω και μάλιστα με dual cpu είναι όλα τα λεφτά Πάντως καλό είναι να εχεις 2 κολιτίρια ένα για χοντροδουλείς και ένα για μικροδουλείς που απαιτούν λέπτομέρια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 28, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Φθηνό είναι όμως,όλα σε τέτοια τιμή κιμένοντε ή επειδή είναι της π.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhel Φεβρουάριος 28, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Για κολληση και γαλβανομα χοντρων καλωδιων ειναι best ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 28, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Εγώ πάντως θα χαλάσω τα λεφτά μου στην τελευταία στήλη της ακόλουθης σελίδας :p :p Όχι γενικά σε όλα από αυτά :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 28, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από morius Εγώ πάντως θα χαλάσω τα λεφτά μου στην τελευταία στήλη της ακόλουθης σελίδας Λουκανοπιτάκια Σαλάμι με πιπεριά Γιαούρτι με φρούτα :drool: :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Φεβρουάριος 28, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ φοβερή φωτο στο site.Εχω πάρει και εγω κολητήρι απο LIDL με 8 ευρώ (αλλά καμία σχεση με αυτό το δικό μου έχει μυτη σαν στυλό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulus Σεπτέμβριος 8, 2019 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2019 Είμαι πρωτάρης και το πήρα. Μπορεί να κολλήσει ωστε να στεγανοποιηθεί μεταλλο με πλαστικο? ο αρμός εννοω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 9, 2019 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2019 On 8/9/2019 at 10:50 ΜΜ, το μέλος Paulus έγραψε: Είμαι πρωτάρης και το πήρα. Μπορεί να κολλήσει ωστε να στεγανοποιηθεί μεταλλο με πλαστικο? ο αρμός εννοω. Τι θες να κάνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 9, 2019 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2019 Βασικα ποιο κολλητηρι πηρες ακριβως, γιατι αυτο που σκεφτεσαι δε το κανει αυτο του θεματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts