ppkstat Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να πουλήσω τα παρακάτω αλλά από τιμές δεν το έχω μία. Θέλω να μου πείτε μια λογική τιμή - να φεύγουν - δεν έχω σκοπό να βγάλω χρήματα. 1) Σετ cpu-ram-mobo intel 2600KAsus p8Z68 V-proGskill 2x4gb RipjawsX 8-8-8-24 1600Mhz Δεν έχουν εγγύηση και είναι σε πλήρως λειτουργική κατάσταση με όλα τα παρελκόμενα. 2) Evga 780ti classified Με όλα τα παρελκόμενα και υπόλοιπο εγγύησης 2 χρόνια. Αγορασμένη απο eu evga. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXhale Σεπτέμβριος 21, 2015 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2015 cpu 120mobo 70-80ram 40 780ti 350?370?no idea 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 21, 2015 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2015 (edited) CPU 200MB 80-90Ram 40-45Gpu ~330 ανάλογα τώρα ποσό παίζουν και οι gtx 970 Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 21, 2015 από FrOsT Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Σεπτέμβριος 21, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2015 Καταλαβαίνω οτι ένας sandy δεν χάνει πολύ την τιμή του λόγω επιδόσεων αλλά δεν είναι πολλά 340 ευρώ για ένα τέτοιο σετ? Δεν ξέρω, ρωτάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 21, 2015 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2015 (edited) Καταλαβαίνω οτι ένας sandy δεν χάνει πολύ την τιμή του λόγω επιδόσεων αλλά δεν είναι πολλά 340 ευρώ για ένα τέτοιο σετ? Δεν ξέρω, ρωτάω.Εδω βλέπω αγγελίες με i5 3570k για 190 και φθηνά z77 130....Και άντε λέμε τώρα ότι έχουν εγγυήσεις.... Εσύ έχεις ι7 κ με Asus pro mb~300 για το combo (cpu+mb) σου είναι πολύ λογικά. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 21, 2015 από FrOsT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXhale Σεπτέμβριος 21, 2015 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2015 (edited) Τα 200 ευρω ειναι πολλα.Με 50-60 παραπανω βρισκεις σε αγγελιες 4770κ με τουλαχιστον 1.5/2χρονια εγγυηση.Ναι σιγουρα σε αλλα sites τσιμπανε τις τιμες αρκετα.Αλλα δεν βλεπω να πωλουνται.Μια τιμη για τον επεξεργαστη στα 120-130 ειναι δικαιη δεδομενου οτι δεν εχει εγγυηση,αλλα ακομα αντεχει αρκετα.Εαν τα βαλεις τοσο και δεδομενου οτι θες να φυγουν αμεσα,θα φυγουν. Mod editΟ τίτλος της κατηγορίας είναι τι-που-πόσο. Στην περιγραφή του γράφει Τι θα πάρω, που θα το βρω και πόσο; Οτι βοηθάμε τα μέλη να κοστολογήσουν κάποιο hardware που έχουν προς πώληση δεν σημαίνει κιολαςοτι τα topics θα γίνονται αγγελίες!! Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 21, 2015 από rastafari 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Σεπτέμβριος 24, 2015 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2015 (edited) 200 ειναι πολλα για το cpu (οχι εντελως παραλογα βεβαια αλλα πολλα σιγουρα) αλλα και 120 πολυ λιγα αν ειναι να τον δωσεις τοσο τον παιρνω εγω και ας εχω ιδιο 150-180 εκει θα παιξεις τον cpu. επειδη βεβαια οι μητρικη δε θα πιασει και οι μνημες εχουν ξεφτυλιστει σε τιμες, και μιλαμε για πραγματα 4ετιας καλυτερα δωστα μονο πακετο, αφενος να μη τρεχεις για πολλες συναλλαγες και για να μη χρειαστει να ξεφτυλισεις τις μνημες η να σου ξεμεινει η μητρικη... θεωρω οτι ~280€ για το πακετακι και των τριων ειναι λογικα. Η καρτα δε ξερω επειδη ειναι classified αμα εχει κατι οολυ special, αλλα η αληθεια ειναι οτι αργησες να τη δωσεις γιατι οι 970 τις εχουν κανει αυτες να μην μπορεις να χρεωσεις παραπανω για το special edition της υποθεσης. αναγκαστικα πρεπει να τη βαλεις κατω απο 330 που πουλανε τις 970 και να ελπιζεις το θεμα classified να βοηθησει απλα στο να προτιμηθει απο μια απλη 780ti σε παρομοια λεφτα... το ιδιο παθανε και οι titan πχ... Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 24, 2015 από Blinky 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Σεπτέμβριος 24, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2015 (edited) Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Το πακέτο 1 έφυγε σήμερα στα 230ευρώ. Η καρτα δε ξερω επειδη ειναι classified αμα εχει κατι οολυ special, αλλα η αληθεια ειναι οτι αργησες να τη δωσεις γιατι οι 970 τις εχουν κανει αυτες να μην μπορεις να χρεωσεις παραπανω για το special edition της υποθεσης. αναγκαστικα πρεπει να τη βαλεις κατω απο 330 που πουλανε τις 970 και να ελπιζεις το θεμα classified να βοηθησει απλα στο να προτιμηθει απο μια απλη 780ti σε παρομοια λεφτα...το ιδιο παθανε και οι titan πχ... Δεν μπορούσα να την δώσω νωρίτερα την κάρτα. Καταλαβαίνω τι λές αλλά 'κανονικά' η 780ti είναι καλύτερη κάρτα απο την 970 και οποιαδήποτε AMD σαν hardware. Το πρόβλημα είναι με τους τρόμπες της Nvidia που με την απουσία optimization (ή κάτι άλλο hardware τεσπα) σακατεύουν τις κάρτες. 'Οπότε ναι, γιατί να μην πάρει ο άλλος 970? Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 24, 2015 από ppkstat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts