karasardelis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2015 Το tablet είναι αυτό: http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_232127.html Έχω ένα κουπόνι αλλά έχει όριο ένα tablet ανά χρήστη... αν θέλετε περισσότερα θα πρέπει μάλλον να κάνετε χωριστό λογαριασμό. Απ' ότι κατάλαβα υπάρχουν 50 διαθέσιμα κομάτια. Η τιμή είναι πολύ χαμήλη, τόσο χαμηλά δεν θυμάμαι να έχει φτάσει ποτέ. Το tablet το έχω ήδη και αν δεν έχετε κάποια απάιτηση σε κάμερα και ποιότητα κατασκευής, κατά τα άλλα τα σπάει... η οθόνη είναι απλά εκλπηκτική και η ταχύτητα σούπερ για καθημερινές εργασίες. Με τα Windows 10 είναι απλά καταπληκτικό!!! Κουπόνι: Hi850 Τελική τιμή κοντά στα €77 Καλά ψώνια... ελπίζω να έχετε υπόλοιπο στο Paypal σας... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 21, 2015 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2015 Καλημέρα Δε τον δέχεται το κωδικό, δυστυχώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Σεπτέμβριος 21, 2015 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2015 πριν λίγα λεπτά το δέχονταν και η τιμή πήγαινε στα $70. και το έψηνα για δώρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 21, 2015 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2015 προφανώς το πήραν γραμμή και το διόρθωσαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
karasardelis Σεπτέμβριος 21, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2015 προφανώς το πήραν γραμμή και το διόρθωσαν Μόλις το δοκίμασα και παίζει κανονικά παιδιά το κουπόνι... Τελική τιμή μου το δίνει €78 Δοκιμάστε το πάλι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 21, 2015 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2015 παίζει κανονικά το κουπόνι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazaboy Σεπτέμβριος 21, 2015 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2015 Φτου...την προηγούμενη εβδομάδα το πήρα για το ανιψούδι μου στα 82,00€ με μεμβράνη προστασία, γαμ@το πάλι τα έσταξε ο θείος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts