sakinor Σεπτέμβριος 21, 2015 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2015 απο τι καταλαβε εχεις αυτα http://en-us.sennheiser.com/pc-gaming-headset-game-zeroκαταρχας δεν μπορω να δικαιολογησω να χαλασαν τοσο ευκολα ακουστικα των 280 ευρωεγω με τα superlux hd668b των 30 ευρω ειμαι σχεδον 3χρονια.μηπως να τα πας πισω στην αντιπροσωπεια να τα δουν ενα τεχνικο ελενχο?επισης θα συνιστουσα να αφεραισεις την καρτα ηχου και να τα βαλεις πανω στην ενσωματωμενη της μητρικης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reptile Σεπτέμβριος 21, 2015 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2015 (edited) απλα δεν καταλαβαινω γιατι εχει χαθει η αποδοση του ηχου στα ακουστικα αυτα;;; απλα πρεπει να εχει χαθει λιγο η αποδοση τους Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 21, 2015 από reptile Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 21, 2015 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2015 Εγω εκανα μια υποθεση ,δε σημαινει οτι ετσι συνεβη... Μονο σε τεχνικο ελεγχο θα το διαπιστωσουν αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reptile Σεπτέμβριος 21, 2015 Author #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2015 και αν οι τεχνικοι μου πουνε οτι εχουν χασει τιν αποδοση τους μετα η εγγοιση με καλυπτει για να μου δωσουνε καινουργια;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemtb Σεπτέμβριος 22, 2015 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 Αν είναι χαλασμένα, τα αγοράζω για ανταλλακτικά, τα δικά μου έχουν σπάσει. [emoji14] Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Σεπτέμβριος 22, 2015 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 Δοκίμασε να βάλεις παλιότερη έκδοση απο τους drivers της κάρτας ήχου σου αν έχεις κάνει κάποιο πρόσφατο update σε αυτήν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reptile Σεπτέμβριος 22, 2015 Author #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 (edited) ειχα τους παλιους http://maxedtech.com/asus-xonar-unified-drivers/ UNi Xonar 1816/1823 v1.80a αλλα το ιδιο πραγμα γινετε με τον ηχο ,με την ενταση του ηχου εννοω ισως να εινε απο το μυαλο μου δεν εχω ιδεα πραγματικα Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 22, 2015 από reptile Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Σεπτέμβριος 22, 2015 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 εγω παντως δεν μπορω να πιστεψω τοσο ακριβα ακουστικα να χαλασαν τοσο ευκολα και μαλιστα απο φυσιολογικη χρηση.μαλλον καλα θα κανεις να τα πας στην αντιπροσωπεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
reptile Σεπτέμβριος 22, 2015 Author #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 (edited) θα τα παω αυριο τους πηρα τηλέφωνο και μου ειπανε οτι θα τα δουνε απλα θα κανουνε 15 ,εργασημες μερες εμενα ο τεχνικος μου ειπε οτι μπορει να φταιει και η καρτα ηχου μου αλλα δεν το πιστευω αυτο.. απλα μου ειπε και το αλλο οτι δεν μπορει να χανετε η ενταση του ηχου απο τα ακουστικα ετσι μου ειπε.. οτι μου ειπε σας λεω.. πες οτι δεν χαλασαν οκ συμφωνω αλλα γιατι να χανετε η ενταση του ηχου εννοω να την βαζω στο 50 και να ακουγετε σαν 30 πχ περα απο αυτο μου ειπε οτι το amplier της καρτας ηχου μου μπορει να γραφει 60 ohms και 300-600 αλλα μου ειπε οτι ακομα και να βαζω συνεχεια στα 300-600 δεν καταστρεφοντε τα ακουστικα απλα η καρτα ηχου μου το amplier το εχει σαν turbo boost ενταση αυτα μου ειπε και μου ειπε κατι ακομα η φταινε τα ακουστικα η φταιει η καρτα ηχου μου για το μειοση της εντασης δεν ειμε τεχνικος και δεν εχω ιδεα αλλα δεν πιστευω να εχει προβλημα η καρτα ηχου μου Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 22, 2015 από reptile Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Σεπτέμβριος 22, 2015 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 @basilis2033 καιρό είχαμε να σε δούμε, που χάθηκες; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reptile Σεπτέμβριος 22, 2015 Author #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2015 τελος παντον αυτα μου ειπε ο τεχνικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts