Jump to content

Help!!! Gia Agora TFT

suicida

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Hello...

Θέλω να αγοράσω αυτές τις μέρες μία TFT 17'' αλλά παίζουν πάρα πολλά και τα έχω χάσει εντελώς. Η χρήση που τη θέλω βασικά είναι για games, όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλα τη χρησιμοποιώ πολύ για TV μιας και έχω βάλει TV Tuner (με ενδιαφέρι να έχει αρκετά καλά χρώματα και ενα καλό response time για κανα παιχνιδάκι). Επειτα από πολλή ώρα ψάξιμο κατέληξα σε 4 μοντέλα: 1. LG 1730s, 2. EIZO L550, 3. Samsung 172x και LG 1720B. Σας παρακαλώ βοήθειστε με γιατι έχω χαθεί, αν έχετε κάτι αλλό να προτείνεται ευπρόσδεκτο.

Thanxxxxx.....

αν θες για tv θα σου αντιπρότεινα την 1915s, λόγω περισσότερων ιντσών, που στην τηλεόραση "λένε".

επίσης στα games δεν θα χεις πρόβλημα (12ms είναι το θεωρητικό response time της).

από χρώματα, μαύρο κλπ δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά παίζει ψηλά ο συντελεστής απόδοση/τιμή.

υπάρχουν πολλά σχετικά thread για οθόνες οπότε μπορείς να τους ρίξεις μια ματιά.

Αν διαθετεις λεφτα για να παρεις οθονη με DVI τοτε παρε L550 η τη samsung 172x η 1720p αν δεν διαθετεις λεφτα για DVI τοτε 1915s

Εγώ είμαι μεταξύ της Viewsonic 171s (8ms) και της LG 1915s. Η μία είναι 17αρα και η άλλη 19αρα...Επίσης δεν ξέρω εαν εισάγεται η viewsonic 912...

Μιας και έχω την 1720p θα έλεγα να δεις πριν αγοράσεις.

Η οθόνη δεν έχει πρόβλημα Ghosting (που να είδα εγώ τουλ.) αλλά σε χρώματική απόδωση δεν συγκρίνεται με μια CRT.

παιδια μια ειναι η οθονη σε σχεση τιμης αποδοσης...

BENQ FP783 ... και 12ms ... και DVI ... και ... Κ Ο Υ Κ Λ Α !!! :clap:

την αγορασε ενας φιλος την προηγουμενη εβδομαδα και ζηλεψα πραγματικα και στα παιχνιδια και για tv.

Βραβευμένη με το Industrial Design Excellence Award, έχει γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό Business Week!

Καλή η Philips μου αλλα σιγουρα ειναι η επομενη αγορα μου!

Κοίτα φίλε μου θα σου πω την γνώμη μου σχετικά

με την eizo 550 που την έχω δοκιμάσει (για 1.5 μήνα περίπου).

Σχετικά καλή ποιότητα στα κείμενα και σε web surfing.

Όχι τοσο καλή σε videos και τηλεόραση (tv tuner).

Από ότι ξέρω είναι το μόνο μοντέλο της eizo που δίνει 0 pixel

και έχει και σένσορα που καθορίζει την φωτεινότητα ανάλογα με το

φως του δωματίου κάτι που εγώ προσωπικά βρήκα πολύ χρήσιμο.

Από γωνία θέασης είναι σκέτη απάτη, καθώς άμα αλλάξεις

γωνία χαλάει πάρα πολύ η ποιότητα της εικόνας.

Τέλος έχω να πω γενικότερα ότι οι τύποι στο service της eizo

είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και δεν ξέρω αν σου συμβεί κάτι με την οθόνη

κατά πόσο θα σε βοηθήσουν. (μιλάω πάντα από προσωπική εμπειρία...)

Αυτά ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσότερο...

Είναι λίγο off topic αλλά το dvi έχει καμία διαφορά στην ποιότητα απεικόνισης σε σχέση με το vga?

Αρχική απάντηση από kender

Είναι λίγο off topic αλλά το dvi έχει καμία διαφορά στην ποιότητα απεικόνισης σε σχέση με το vga?

ναι, βασικά στην ευκρίνεια.

γλιτώνεις 2 μετατροπές σήματος (τουλάχιστον).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.