aspirin Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2005 Εν έτη 2005 υπάρχουν άνθρωποι σαν κ εμένα που διαθέτουν 56άρη μόντεμ!!! Ήμαρτον. Ξύλο που θέλουν εκεί στον Οτε... Τέσπα.Στο πρόβλημα μου. Από τότε που βάλαμε αναγνώριση κλήσεων στη γραμμή έχει πέσει αισθητά η ταχύτητα του ιντερνετ(έστω αυτή η λίγη). Το πρόβλημα το δημιουργεί η συσκευή αναγνώρισης(όχι κάποια συγκεκριμένη). Όταν βγάζω συσκευές αναγνώρισης τότε όλα είναι οκ και πάλι. Αυτό γιατί γίνεται? Πως διορθώνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Μάρτιος 12, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2005 Θα σου προτεινα να βαλεις στον τειχο που ερχεται το καλωδιο του οτε μια διπλη πριζα τηλεφωνου. Στην μια βαλε ενα τηλεφωνο με αναγνωριση και απο την αλλη εξοδο παρε κατευθειαν το σημα και στειλε το στο modem. Εγω ετσι τα εχω και δεν εχω προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Μάρτιος 12, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2005 όχι όχι δεν είναι στην ίδια μπρίζα μόντεμ και και αναγνώριση. Απλά είναι στην ίδια γραμμή του δικτύου. Αυτό είναι το κακό. Όταν αποσυνδέω την αναγνώριση όλα είναι όκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.