l2phile Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2015 (edited) Εγκαθιστώ που λέτε Debian 8.2, κάνει Restart στο τέλος και μπαπ μαύρη οθόνη με κολλημένο κέρσορα. Σας έχει τύχει; VMware Workastation 12 64bit Host OS: Windows10 Guest OS: Debian 8.2 Δεν βρίσκω και που έχουν οι άμπαλοι τα logs. Στο C:\ProgramData\VMware\logs έχει μονο από την εγκατάσταση του προγράμματος. Υπάρχει και ένα process "vmware-vmx" που χαλάει ακατέβατα 25% CPU (quad έχω και έχω δώσει 2 πυρήνες στο VM) Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 17, 2015 από l2phile Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Σεπτέμβριος 17, 2015 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2015 Σύμφωνα με την VMware, η έκδοση Debian 8.x δεν είναι supported σε καμμία έκδοση του Workstation, παρά μόνο στην τελευταία έκδοση του vSphere (6.0 & 6.0U1). Σε πρώτη φάση κάνε το εξής: Στο παραπάνω link λέει τι virtual hardware προτείνει η εταιρία, δοκίμασε να βάλεις τις ίδες ρυθμίσεις και στο vm σου μήπως λύθει το όποιο πρόβλημα υπάρχει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 17, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2015 (edited) Χμμμ ένα VM-άκι με Fedora 22 έπαιξε μία χαρά. Για να τσεκάρω UPDATE: Άφησα μόνο δίσκο/cpu/ram/monitor και πάλι τα ίδια. Μάλλον είναι "ντιπ" unsupported. Ευχαριστώ πάντως Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 17, 2015 από l2phile Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Σεπτέμβριος 18, 2015 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2015 Από περιέργεια το δοκίμασα και εγώ σε Workstation 12 και σε ESXi 6.0U1 και έπαιξε αέρας και στα δύο, κανένα πρόβλημα απολύτως. Για ξαναπροσπάθησέ το, μπορεί να μην έκανες κάτι σωστά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 19, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2015 Έπαιξε :/Απλά έκανα single partition και εγκατέστησα μόνο τα default πακέτα. Περίεργο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts