morius Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2005 Καλησπέρα,το ξέρω ότι σας έχω πρίξει αλλά τώρα με καβάλησαν dialers και είναι αρκετά πιο σοβαρό από τους απλούς ιους Κοιτάξτε τις παρακάτω εικόνες,μου κατέβηκαν εχθές,πάτησα απλά delete,είναι όλα οκ????? Υπάρχει κανένα ΚΑΛΟ AntiDialer δεν αντέχω με αυτούς τους ιους κάθε μήνα σχεδόν πάσχω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 27, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Μέσα στον πρώτο φάκελο υπήρχε και ο παρακάτω φάκελος,φίλοι έμπειροι και θύματα από dialer μου είπαν ότι είναι από τους dialer που πέρνουν τηλ προς αγγλία κα χώρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Φεβρουάριος 27, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Τα νορτον εκδοσεις 2004&2005 εχουν προστασια απο dialers απο οτι εχω δει.Κανε κανα spybot scan;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 27, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 μέσα στο φάκελο με το νούμερο το παράξενο που έμοιαζε με τηλέφωνο είχε τα παρακάτω αρχεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Φεβρουάριος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Και εγω εχω κολησει dialers αλλα ηταν τελικα αρχεια .exe.Εδω εχεις ολοκληρους φακελους????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 27, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από gtr_84 [Σήμερα, στις 21:51] Τα νορτον εκδοσεις 2004&2005 εχουν προστασια απο dialers απο οτι εχω δει.Κανε κανα spybot scan;) Έκανα και ένα spyware scan και βρίσκω άλλα 56:p Είναι κανείς για κόντρα????? (Fani_Κ Θυμάσαι τα 184 στο πρώτο scan?????) Δεν πάει άλλο!!!!! Ακούστε τι θέλω να μου προτείνετε αν ξέρετε, AntiVirus καλό αλλά να βλέπει αυτόματα τους ιούς(όχι χειροκίνητο),το ίδιο και με spyware,antiDialer,Firewall ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Φεβρουάριος 27, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από morius Έκανα και ένα spyware scan και βρίσκω άλλα 56:p Είναι κανείς για κόντρα????? (Fani_Κ Θυμάσαι τα 184 στο πρώτο scan?????) Δεν πάει άλλο!!!!! Ακούστε τι θέλω να μου προτείνετε αν ξέρετε, AntiVirus καλό αλλά να βλέπει αυτόματα τους ιούς(όχι χειροκίνητο),το ίδιο και με spyware,antiDialer,Firewall ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σε εναν φιλο μου το ad-aware εβγαλε 350 αν θυμαμαι καλα. :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Φεβρουάριος 27, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Συμβουλή 1η: Μακριά απο site ύποπτου περιεχομένουΣυμβουλή 2η: Κατάργηση IE & outllokΣυμβουλή 3η: Προσοχή τι κατεβάζουμε απο Ρ2ΡΣυμβουλή 4η: Δεν εκτελούμε ότι κατεβάζουμεΣυμβουλή 5η: Προτίμησε cracks απο επώνυμα groupsΕγω αυτά έχω κάνει και έχω γλιτώσει. P.s. Κατεβασε ένα προγραμματάκι, το Start up cpl ώστε να βλέπεις τι τρέχει στο start up.Προσωπικά χρησιμοποιώ:Kaspersky antivirusFirewall OutpostAntispyware Adware SE personal Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Φεβρουάριος 28, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Firewall έχεις????Αποκλείεται να έχεις τόσα πολλά αν έχεις firewall!! Αρχική απάντηση από nobig Συμβουλή 1η: Μακριά απο site ύποπτου περιεχομένου Συμβουλή 2η: Κατάργηση IE & outllok Συμβουλή 3η: Προσοχή τι κατεβάζουμε απο Ρ2Ρ Συμβουλή 4η: Δεν εκτελούμε ότι κατεβάζουμε Συμβουλή 5η: Προτίμησε cracks απο επώνυμα groups Εγω αυτά έχω κάνει και έχω γλιτώσει. P.s. Κατεβασε ένα προγραμματάκι, το Start up cpl ώστε να βλέπεις τι τρέχει στο start up. Προσωπικά χρησιμοποιώ: Kaspersky antivirus Firewall Outpost Antispyware Adware SE personal Σωτήριες λύσεις:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 28, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Ρε ελεος που μπαινεις κ κολλας τοσα???Βαλε κανα firewall! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Φεβρουάριος 28, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Kάνε scan και με άλλα anti-spyware προγράμματα, πχ Spybot, Giant Antispyware, Spysweeper...Αντικατέστησε και τον ΙΕ με κάποιο εναλλακτικό browser... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 28, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Μs antispyware είναι πολύ δυνατό.... ουσιαστικά είναι το Giant Antispyware που ανέφερε ο saxon_747 Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 28, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Ρε σεις το έχω ξαναπει,δεν δουλεύω ΙΕ,FireFox μόνοΚαι από Firewall ->έχω ΖΑ 5,5 PROAntiVirus ->SymantecComporateEditionSpyware ->Ad-AwareSE PersonalΔώστε κανα link για τπτ άλλο ή αν κανείς θέλει πμ να μου πει τι να κάνω:cry: :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 28, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Tράβα στο σιτε τις ms και κατέβασε το anitspyware............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 28, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Για δες λίγο το link στην υπογραφή μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Φεβρουάριος 28, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Εχείς ρυθμίσει τον zonealarm σώστα ώστε κανένα απο αυτα τα dialers να μην έχει πρόσβαση προς τα έξω. Ενεργοποίησε και το Cookie, ad block control και φυσικα firewall και program control πάνω απο το mediumΘες και ένα καλό antispyware. Εχω το Spysweeper 3.5 αλλά δεν θυμάμαι απο που το κατέβασα(Full version όχι trial). To Μs Antispyware είναι επίσης καλό θα το βρεις εδώΕνεργοπόιησε την ασπίδα συνεχούς προστασίας(νομίζω και to adware έχει).Αν είναι όλα ρυθμισμένα σωστα δεν θά έχεις πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάρτιος 1, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Το βράδυέκανα format όλα πάνε καλά ως τώρα,έβαλα πάλι ΖΑ 5,1,Comporate edition Και θα βάλω Ad-Aware και το Spysweeper δεν θυμάμαι version καμία άλλη πρόταση για να μην ξανακάνω format τόσο γρήγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.