x@nD3R Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2005 Γεία! 7 μήνες τώρα δούλευα το pc μου απροβλημάτηστα στα 2233 με μαμα τάση. Σήμερα αποφάσησα να κάνω μια τακτοποίηση στο κουτί και τα έβγαλα όλα. Μετά που τα ξανατοποθέτησα ο Barton αρνείται να bootarei με 200 fsb. Δείχνουν ότι τα windows φορτώνουν και την ώρα που βγάζει welcome screen σβήνει. Για να μπέι windows πρέπει να του βάλω 180 fsb. Δεν ξέρω τι παίζει αλλα πληροφοριακά έπεσε AS5 πάνω του.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Φεβρουάριος 27, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Ti μπορεί να φταίει ρε παληκάρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Φεβρουάριος 27, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 έδωσες παραπάνω ρεύμα για να δουλέψει στα 200? Δώσε και σώσε. Εγώ του δίνω 1.9 ρεύμα έτσι για να μην κρυώνω τώρα το χειμώνα! λοοολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 η AS5 ειναι λιγο αγωγιμη, σκουπισες καλα φανταζομαι τη ποσοτητα που επεσε πανω στο CPU ετσι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Φεβρουάριος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 μήπως δεν τοποθέτησες καλά τη ψύχτρα και έχεις αυξημένες θερμοκρασίες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Φεβρουάριος 28, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Mια χαρά είναι τοποθετημένα όλα. esdee ναι καλά το σκούπισα. Μάλλον το βλέπω να πηγαίνω σε 64 μπιτ. Υπάρχει μητρική με nforce 4 και αgp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 28, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Αρκετές αλλά δεν πετάμε έτσι μπάρτονες.Αυτά τα σκυλιά θέλουν κάτι παραπάνω από κακομεταχείριση για να παραιτηθούν.Βγάλε ψύκτρα ,πανάκι, ασετόν σάλιο και γυάλισε τον επεξεργαστή.Μετά ξαναβάλε την ψύκτρα και ξαναδοκίμασε.Βέβαια αν απλά ψάχνεις δικαιολογία να πας σε 64 τότε...χχχμμμμμμ’στο ρε φίλε μάλλον ψόφησε δίκιο έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 28, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 δώσε όσο πιο πολλά volt μπορεί να δώσει η μητρική σου, χωρίς καμία τύψη. στην χειρότερη θα βρεθείς με έναν 64άρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Φεβρουάριος 28, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 schumifer καμμία δικαιολογία δεν ψάχνω γιατί 300+ ευρω για μητρικη και cpu δεν δίνω εύκολα. Με ασετόν δεν θα πάθει τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konilio Φεβρουάριος 28, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Αυτο μου θυμιζει οτι εχουν παθει ολοι μου οι επεξεργαστες. Ψαξε τον πυρηνα με μεγεθυντικο φακο να δεις αν εχουν φυγει απο καμια ακρουλα του ρινισματακια. Αν εχει συμβει αυτο, θα πρεπει να συμβιβαστεις με χαμηλοτερες ταχυτητες, εκτος κι αν δεν εχει ληξει η εγγυηση. Αν δεν εχει ληξει και το εχεις παρει απο multirama μην κανεις τον κοπο, δε θα στον αλλαξουν. Προφανως αυτο συνεβη οταν εβαλες την ψυκτρα. Εχω χαλασεις ετσι τρεις athlon. Γι'αυτο πηρα εναν a64 (που εχουν ψυκτρα) και ησυχασα. (Βεβαια τωρα δε θα εχω δικαιολογια για να τον αλλαξω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Φεβρουάριος 28, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 μη βάλεις ασετόν, βάλε white spirit η ακόμα καλύτερα καθαρό οινόπνευμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Φεβρουάριος 28, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 ασετον χωρίς λάδι συνιστά η AMD. είναι πιο ασφαλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Φεβρουάριος 28, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Α ρε συνάδελφε bartonά, μην κάνεις τέτοια στο μωρό. Εγώ έχω δεθεί συναισθηματικά με τον 2500+@3200+ και αποφάσισα να τον έχω στα όπα όπα και να μην τον πολυπειράζω. Και είχα στο μυαλό μου να τον πάω για να μου κάνουν ένα μικρό λίφτινγκ στην πάστα. Μετά από αυτό άλλαξα γνώμη. ’ποψή μου, με μεγάλη προσοχή επανέλαβε τη διαδικασία, αλλά με μεγάλη προσοχή!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Φεβρουάριος 28, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από konilio [Χθες, στις 17:55] Αυτο μου θυμιζει οτι εχουν παθει ολοι μου οι επεξεργαστες. Ψαξε τον πυρηνα με μεγεθυντικο φακο να δεις αν εχουν φυγει απο καμια ακρουλα του ρινισματακια. Αν εχει συμβει αυτο, θα πρεπει να συμβιβαστεις με χαμηλοτερες ταχυτητες, εκτος κι αν δεν εχει ληξει η εγγυηση. Αν δεν εχει ληξει και το εχεις παρει απο multirama μην κανεις τον κοπο, δε θα στον αλλαξουν. Προφανως αυτο συνεβη οταν εβαλες την ψυκτρα. Εχω χαλασεις ετσι τρεις athlon. Γι'αυτο πηρα εναν a64 (που εχουν ψυκτρα) και ησυχασα. (Βεβαια τωρα δε θα εχω δικαιολογια για να τον αλλαξω) Aυτό ακριβώς φίλε. Η εγγύηση υπάρχει και τον έχω πάρει απο το πλαίσιο. Λέτε να μου τον αλλάξουν? Ντρέπομαι να πάω μιας και την μ@λ@κια την έκανα εγώ.... Θα τον κάνω κορνίζα και θα τον κρεμάσω στον τοίχο. Και ήταν καλό κομμάτι. Bye Athlonako moy! :cry: :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 28, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 Ρε τι ντρέπεσαι και χαζομάρες.Πήγαινε τον επεξεργαστή πίσω αν μπορείς και μην ανησυχείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Μάρτιος 1, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2005 Παιδιά τον cpu δεν τον αλλάζουν. Αξίζει αυτός σαν αγορά? Είναι ξεκλείδωτοι σαν τον bartonako μου? Υπάρχει συμβατότητα με την μητρική μου? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Μάρτιος 2, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Μάρτιος 2, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Φίλε άμα είναι να δώσεις τα λεφτά που κάνει ο Sempron 3000+ πήγαινε καλύτερα για Athlon64. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Μάρτιος 12, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2005 Εαν δεν θελεις να δωσεις λεφτα για μητρικη παρε sempron. Αλλα η γνωμη μου ειναι 64bit. Εαν παρεις sempron μετα απο λιγο καιρο θα σκεφτεις παλι την αναβαθμιση ενω τα παιρνεις τωρα μια και καλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.