Jump to content

O CPU μου την άκουσε! (Barton 2500+)

x@nD3R

Recommended Posts

Γεία! 7 μήνες τώρα δούλευα το pc μου απροβλημάτηστα στα 2233 με μαμα τάση. Σήμερα αποφάσησα να κάνω μια τακτοποίηση στο κουτί και τα έβγαλα όλα. Μετά που τα ξανατοποθέτησα ο Barton αρνείται να bootarei με 200 fsb. Δείχνουν ότι τα windows φορτώνουν και την ώρα που βγάζει welcome screen σβήνει. Για να μπέι windows πρέπει να του βάλω 180 fsb. Δεν ξέρω τι παίζει αλλα πληροφοριακά έπεσε AS5 πάνω του..

Αρκετές αλλά δεν πετάμε έτσι μπάρτονες.Αυτά τα σκυλιά θέλουν κάτι παραπάνω από κακομεταχείριση για να παραιτηθούν.

Βγάλε ψύκτρα ,πανάκι, ασετόν σάλιο και γυάλισε τον επεξεργαστή.Μετά ξαναβάλε την ψύκτρα και ξαναδοκίμασε.Βέβαια αν απλά ψάχνεις δικαιολογία να πας σε 64 τότε...

χχχμμμμμμ

’στο ρε φίλε μάλλον ψόφησε δίκιο έχεις

Αυτο μου θυμιζει οτι εχουν παθει ολοι μου οι επεξεργαστες. Ψαξε τον πυρηνα με μεγεθυντικο φακο να δεις αν εχουν φυγει απο καμια ακρουλα του ρινισματακια. Αν εχει συμβει αυτο, θα πρεπει να συμβιβαστεις με χαμηλοτερες ταχυτητες, εκτος κι αν δεν εχει ληξει η εγγυηση. Αν δεν εχει ληξει και το εχεις παρει απο multirama μην κανεις τον κοπο, δε θα στον αλλαξουν. Προφανως αυτο συνεβη οταν εβαλες την ψυκτρα. Εχω χαλασεις ετσι τρεις athlon. Γι'αυτο πηρα εναν a64 (που εχουν ψυκτρα) και ησυχασα. (Βεβαια τωρα δε θα εχω δικαιολογια για να τον αλλαξω)

Α ρε συνάδελφε bartonά, μην κάνεις τέτοια στο μωρό. Εγώ έχω δεθεί συναισθηματικά με τον 2500+@3200+ και αποφάσισα να τον έχω στα όπα όπα και να μην τον πολυπειράζω. Και είχα στο μυαλό μου να τον πάω για να μου κάνουν ένα μικρό λίφτινγκ στην πάστα. Μετά από αυτό άλλαξα γνώμη.

’ποψή μου, με μεγάλη προσοχή επανέλαβε τη διαδικασία, αλλά με μεγάλη προσοχή!!!

Αρχική απάντηση από konilio [Χθες, στις 17:55]

Αυτο μου θυμιζει οτι εχουν παθει ολοι μου οι επεξεργαστες. Ψαξε τον πυρηνα με μεγεθυντικο φακο να δεις αν εχουν φυγει απο καμια ακρουλα του ρινισματακια. Αν εχει συμβει αυτο, θα πρεπει να συμβιβαστεις με χαμηλοτερες ταχυτητες, εκτος κι αν δεν εχει ληξει η εγγυηση. Αν δεν εχει ληξει και το εχεις παρει απο multirama μην κανεις τον κοπο, δε θα στον αλλαξουν. Προφανως αυτο συνεβη οταν εβαλες την ψυκτρα. Εχω χαλασεις ετσι τρεις athlon. Γι'αυτο πηρα εναν a64 (που εχουν ψυκτρα) και ησυχασα. (Βεβαια τωρα δε θα εχω δικαιολογια για να τον αλλαξω)

Aυτό ακριβώς φίλε. Η εγγύηση υπάρχει και τον έχω πάρει απο το πλαίσιο. Λέτε να μου τον αλλάξουν? Ντρέπομαι να πάω μιας και την μ@λ@κια την έκανα εγώ.... Θα τον κάνω κορνίζα και θα τον κρεμάσω στον τοίχο. Και ήταν καλό κομμάτι. Bye Athlonako moy! :cry: :cry: :cry:

• 2 weeks later...

Εαν δεν θελεις να δωσεις λεφτα για μητρικη παρε sempron. Αλλα η γνωμη μου ειναι 64bit. Εαν παρεις sempron μετα απο λιγο καιρο θα σκεφτεις παλι την αναβαθμιση ενω τα παιρνεις τωρα μια και καλη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.