tasosmich Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2015 Παιδια εχω ενα λαπτοπ και στην θεση του σκληρου εχω βαλει ssd. Λογω dual boot θελω να χρησιμοποιησω δευτερο σκληρο στην θεση του cd ομως εκει δεν εχω sata αλλα μαλλον micro sata... Οποτε μαλλον χρειαζομαι adaptor απο sata σε micro sata αλλα δεν βρηκα κατι Ελλαδα... Ξερετε αν θα δουλεψει και που μπορω ισως να βρω?Αργοτερα ισως ανεβασω μια φωτο να μου πειτε αν οντως προκειται για micro sata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Σεπτέμβριος 15, 2015 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2015 Μάλλον ειναι slimline sata 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmich Σεπτέμβριος 15, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2015 (edited) Είναι με 13 pin οπότε αποκλείεται να είναι micro... Ναι αυτό είναι μάλλον... Ωστόσο δεν μπορώ να βρώ κάποιον μετατροπέα... Γίνεται να δουλέψει ή θα έχει πολλά προβλήματα;;; Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 15, 2015 από tasosmich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar_GR Σεπτέμβριος 16, 2015 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 Αν καταφέρεις να το συνδέσεις (λογικά με μετατροπέα όπως λες) δεν θα έχεις πρόβλημα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Σεπτέμβριος 16, 2015 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 κατι τέτοιο σου κάνει ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmich Σεπτέμβριος 16, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 (edited) κατι τέτοιο σου κάνει ?Μάλλον θα μου κάνει... Βρήκα και εγώ μερικά Ελλάδα... Αν βρώ κατι που να βολεύει και σε διαστάσεις μάλλον δεν θα έχω πρόβλημα... Ευχαριστώ... Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 16, 2015 από tasosmich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Σεπτέμβριος 16, 2015 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 (edited) dual bootδεν είναι υποχρεωτικό να κάνεις μόνο από την σύνδεση του optical...Και από USB φλασάκι και από SC μπορείς - τουλάχιστον με το Dell Latitude 6420 series απ'όσο γνωρίζω... υ.γ. ποιό laptop έχεις..?? Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 16, 2015 από Spyros Mil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmich Σεπτέμβριος 16, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 δεν είναι υποχρεωτικό να κάνεις μόνο από την σύνδεση του optical...Και από USB φλασάκι και από SC μπορείς - τουλάχιστον με το Dell Latitude 6420 series απ'όσο γνωρίζω... υ.γ. ποιό laptop έχεις..??Το Toshiba l855-10x έχω... Το γνωρίζω αυτό που λές και έτσι ήμουν έως τώρα απλά πιστεύω πως με την σύδεση απο usb χάνω σε ταχύτητα... Επίσης μια λεπτομέρεια που με ενοχλεί ομως είναι ότι επειδή οι θύρες usb 3 είναι τοποθετημένες εκεί που στην ουσία χειρίζομαι το ποντίκι (κάτω δεξιά) με ενοχλέι απο άποψη χώρου και επείδη χρησιμοποιώ ως εξωτερικό τον προηγούμενο εσωτερικό του λάπτοπ και τραβάει πολύ ρεύμα μάλλον (υποθέτω) η διπλανή θύρα υπολειτουργεί... Οπότε αποφάσισα αν το καταφέρω να τον κάνω εσωτερικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Σεπτέμβριος 16, 2015 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 Toshiba l855-10x κάπου εδώ θα παίξεις μπάλα κάνε και μία ερώτηση στον πωλητή για πλήρη συμβατότητα με το μοντέλο σου και πάρε κάτι ποιοτικόδλδ. εάν βρείς σε Nimitz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmich Σεπτέμβριος 16, 2015 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 κάπου εδώ θα παίξεις μπάλα κάνε και μία ερώτηση στον πωλητή για πλήρη συμβατότητα με το μοντέλο σου και πάρε κάτι ποιοτικόδλδ. εάν βρείς σε Nimitzτα είχα βρεί αυτά εδώ και καιρό αλλά τώρα δεν μπορώ να κάνω αγορά με paypal οπότε γιαυτό ψάχνω κάτι από Ελλάδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar_GR Σεπτέμβριος 23, 2015 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2015 Υπάρχει και αυτή η λύση:http://www.skroutz.gr/s/4230889/Western-Digital-Black-1-12TB-Hybrid-WD1001X06XDTL.html Σκληρός 2 σε ένα... 120GB SSD και 1TB HDD σε έναν δίσκο 2,5 ιντσών! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts