DrAndree Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έπαιζα ένα παιχνίδι και ξαφνικά έσβησε και μου έβγαλε την παρακάτω μπλε οθόνη. Τι λέτε να φταίει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 14, 2015 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2015 http://www.sevenforums.com/bsod-help-support/177605-bsod-stop-0x00000124.htmlΤσέκαρε το παραπάνω λινκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Σεπτέμβριος 15, 2015 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2015 Το 124, τουλαχιστον σε intel πλατφορμα, ξερω οτι σχετιζεται με vcore.. Δεν ξερω αν ισχυει και για το δικο σου συστημα, αλλά δοκιμασε να δωσεις λιγο ρευμα στον επεξεργαστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Σεπτέμβριος 15, 2015 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2015 Unstable overclock λογω Vcore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrAndree Σεπτέμβριος 15, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2015 Ποσο να δοσω, δεν το εχω ξανακανει. Λογο οτι ειμαι νεος στο oc θελω να ρωτισω, οτι ανεβαζοντας κατα 10% τον επεξεργαστη δεν δεινει απο μονο του ρευμα εκει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Σεπτέμβριος 15, 2015 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2015 Unstable overclock λογω Vcore. Ποσο να δοσω, δεν το εχω ξανακανει. Λογο οτι ειμαι νεος στο oc θελω να ρωτισω, οτι ανεβαζοντας κατα 10% τον επεξεργαστη δεν δεινει απο μονο του ρευμα εκει; Ισχύει αυτό που , σου έγραψαν παραπάνω. Πιθανόν η εφαρμογή του auto o/c , κατά 10% να μήν είναι 100% σωστή για το δικό σου επεξεργαστή.Δώσε λίγο παραπάνω Vcore.Εδώ στο φόρουμ , έχουμε ένα σχετικό thread , με τα κοινά errors (σχετικά με o/c) http://www.thelab.gr/topic/167102-bsod-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-overclocking/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts