Jump to content



Καηκε το tagan μου


alGaLoRd-VK

Recommended Posts

Χθες βραδυ ειπα και εγω ο κακομοιρης να μετρήσω το vcore. Πηρα που λετε το πολυμετρο και προσπαθησα.... Αποτελεσμα επεσε η ασφαλεια και αν καταλαβα καλα πρεπει να καηκε το τροφοδοτικο. Εκανα αιτηση rma στο e-shop και περιμενω να δω τι θα γίνει. Θα το στείλω αύριο μαλλον. Τι λετε θα το αλλάξουν? Το τροφοδοτικο ειναι το TAGAN TG480-U01. Λετε να πήρε και τπτ αλλο μαζί του?

Link to comment
Share on other sites

ρε ........ μονος σου το λες...

να μετρησης την ταση θες...

χωρις να ειναι στο ρευμα (να δουλευει) τι ταση θα υπαρχει για να μετρησεις???

ΟFF topik ποτε θα σε παιξω ενα fifa? off topic

Link to comment
Share on other sites

Μαυριλες δεν φαινονται απ' οτι ειδα. Βασικα δεν μυρισε τπτ απλα εσβησε το PC και δεν ξανανοιξε. Τα εβγαλα ολα απο πανω και μολις το εβαλα στο ρευμα επεσε η ασφαλεια. Το δοκιμασα και σε αλλη μητρικη και εγινε ακριβως το ιδιο. Το τροφοδοτικο το έχω λιγο πανω απο 1 μηνα και επειδη ελειπα δεν δουλεψε και πολυ. Εγω φταιω που καηκε το θέμα ειναι αν θα το καταλάβουν.

Link to comment
Share on other sites

Επειδη ειναι η πρώτη μου φορα που θα στείλω κατι rma, πρεπει να στείλω και όλα τα παρελκόμενα (καλώδια βιδες κτλ)? Με τι να το στείλω? Παίζει ρόλο? Πρέπει να τα πακετάρω εγω ή θα το κάνει το courier?

Link to comment
Share on other sites

εμενα μου κανει το ιδιο καμια φορα αν βαλω το τροφοδοτικο στην πριζα...

αλλα κλεινοντας τον διακοπτη και προσπαθοντας ξανα μετα απο 10-20 δευτερα λειτουργει κανονικα...για δοκιμασε...

Link to comment
Share on other sites

Εχω δοκιμασει σε 3 διαφορετικές πριζες του σπιτιου με η χωρις πολυμπριζο παντα μολις το βαλω στο ρευμα και ανοιξω τον διακόπτη απο πίσω πεφτει η ασφάλεια. Το τροφοδοτικο λειτουργούσε μια χαρα, μετα την χαζομαρα που εκανα τα επαιξε. Υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει τπτ στα ηλεκτρολογικά του σπιτιού?

Link to comment
Share on other sites

Τελικα δεν ειπατε παιζει να εχει καει τπτ αλλο εκτος απο τροφοδοτικο? Δοκιμασα τις μνημες μου και την καρτα γραφικων σε ενα φιλο μου και ειναι οκ. Επίσης κατι επαθε και η οθόνη μου και την εστειλα και αυτη πισω. Μητρικη και cpu δεν μπορω να δοκιμασω γιατι δεν εχω αλλο psu. Το τροφοδοτικο σημερα εφυγε με courier.

Link to comment
Share on other sites

αφού έφυγε τί νόημα έχει να σου πούμε τί άλλο φταέι. Τελικά Q-Tec και ξερό ψωμίι. Ούτε κιχ δεν μου έχει κάνει και έχει τραβήξει ένα σωρό ταλαιπωρίες. Καίγονται πάρα πολλά τάγκαν.

Link to comment
Share on other sites

και τα τάγκαν που έχουν καεί πήραν μαζί τους πράγματα... Πιστεύω ότι τι διαφορά στη τροφοδοσία την κάνει το ups. Πιστεύω πώς το καλύτερο τροφοδοτικό να έχεις αν δεν έχεις ups κινδυνεύεις ανα πάσα στιγμή να σου καει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.