Necro Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2014 Καλησπέρα σε όλους! Είχα ένα πρόβλημα με τον αριστερό μοχλό σε ένα dual action gamepad της logitech, και επειδή στην ουσία ήταν άχρηστο, είπα να δοκιμάσω διάφορα. Το άνοιξα, έπαιξα με τους μοχλούς, αφαίρεσα τον πλαστικό μοχλό, και φανερώθηκε ο μηχανισμός τους μέσα, με ελάσματα και φυσικά το pcb του χειριστηρίου. Τα ελάσματα στους μοχλούς είναι κάπως έτσι! Τι έκανα τώρα, έτσι για το γμτ, έριξα μέσα τους evo lubricant oil που είναι για μέταλλα, μηχανισμούς κτλ, για τη σκουριά και τη λίπανση. Αυτή η βλακεία δεν εξατμίστηκε(δε ξέρω γτ πιστεύω οτι θα εξατμιζόταν εύκολα ), και έπεσε στο pcb κτλ... Αυτό είναι γενικά εύφλεκτο, οπότε λέω να το αφήσω έτσι. Αν το συναρμολογήσω μετά από ώρες/μέρα, και προσπαθήσω να το δουλέψω με usb, τι απόδοση μου δίνεται να πάρει φωτιά στα χέρια μου? Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer1442169067 Νοέμβριος 12, 2014 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 Αν είναι εφικτό πλύνε το pcb με απιονισμένο νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Νοέμβριος 12, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2014 Αν είναι εφικτό πλύνε το pcb με απιονισμένο νερο Αυτό έριξα παιδιά. Δεν με νοιάζει το χειριστήριο, απλά μη πάρω καμιά φωτιά! edit: μου πρότεινα να καθαρίσω pCB και με ισοπροπυλική αλκοόλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Νοέμβριος 13, 2014 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2014 Φωτιά με 5V που δίνει η USB, λίγο δύσκολο το βλέπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Νοέμβριος 13, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2014 Φωτιά με 5V που δίνει η USB, λίγο δύσκολο το βλέπω.μακάρι αχαχ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.