Lovermanah Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2014 Καλησπερα,Εχω εναν υπολογιστη οπου του αλλαξα μητρικη, επεξεργαστη και σκληρο δισκο. Το υπολοιπο συστημα εμεινε ιδιο. Οταν παω να κανω εγκατασταση τα windows κολλανε παρα πολυ. Αφου ολοκληρωνεται η εγκατασταση αργει η εκκινηση κανα 10λεπτο. Το πηγα στο πλαισιο και μου παν οτι φταει ο δισκος και οτι το δοκιμασαν και δουλευε. Πηρα καινουριο σκληρο αλλα παλι τα ιδια. Εχετε καμμια προταση- ιδεα τι μπορει να φταει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Οκτώβριος 28, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Καλησπερα,Εχω εναν υπολογιστη οπου του αλλαξα μητρικη, επεξεργαστη και σκληρο δισκο. Το υπολοιπο συστημα εμεινε ιδιο. Οταν παω να κανω εγκατασταση τα windows κολλανε παρα πολυ. Αφου ολοκληρωνεται η εγκατασταση αργει η εκκινηση κανα 10λεπτο. Το πηγα στο πλαισιο και μου παν οτι φταει ο δισκος και οτι το δοκιμασαν και δουλευε. Πηρα καινουριο σκληρο αλλα παλι τα ιδια. Εχετε καμμια προταση- ιδεα τι μπορει να φταει; Drivers update έχεις κάνει!? Έτσι όπως το περιγράφεις μοιάζει σαν να προσπαθεί να τρέξει κάτι ο υπολογιστής και κολλάει. Επίσης δες και τι εφαρμογές τρέχουν στην αρχή, μην σου δημιουργεί κάποια το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 28, 2014 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Τι Windows? Τι σύστημα? Έχεις ακόμα τον αρχικό δίσκο? Τον έχεις συνδεδεμένο ή τον έχεις εκτός κουτιού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovermanah Οκτώβριος 28, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Δοκιμαζω 7 και 8.1 αλλα 64bit. Τωρα θα δοκιμασω τα 32αρια να δω τι γινεται. Το συστημα ειναι στημενο τακτοποιημενο μεσα στο κουτι με καινουριο δισκο 1 τερα western digital. Drivers δεν εχω βαλει γιατι κολλαει απο την εγκατασταση που αργει πολυ. Προγραμματα αρχικα δεν τρεχει τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 28, 2014 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Αν κολλάει με το καλημέρα και με τον καινούριο δίσκο και αν ο παλιός δεν είναι συνδεδεμένος, μάλλον έχει πρόβλημα κάπου αλλού στο σύστημά σου. Δοκίμασε εναλλαγή AHCI IDE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 28, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Επίσης δοκίμασε άλλο καλώδιο sata ... και άλλη θύρα.Αν το σύστημα μητρική-cpu είναι παλαιάς γενιάς , δοκίμασε αυτό που έγραψε ο john_dr να το γυρίσεις σε IDE mode.Το dvd-rom και το dvd εγκατάστασης είναι δοκιμασμένα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovermanah Οκτώβριος 28, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 ναι τα παντα δοκιμασμενα, αλλαγμενο καλωδιο sata αλλα και παλι τα ιδια. Αυτη τη στιγμη εγκαθιστω 7 32μπιτ και ολα βαινουν καλως. Καποιο θεμα εχει με τα 64 και δεν καταλαβαινω τι. εχω παιξει και με IDE ΑΗCI αλλα το ιδιο πραγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 28, 2014 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 ίσως το δισκάκι/στικάκι από το οποίο κάνεις εγκατάσταση τα 64bit να έχει τελικά πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovermanah Οκτώβριος 28, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Οχι γιατι ειναι δοκιμασμενο αρκετες φορες. Μαλιστα πριν μια βδομαδα τα περασα σε υπολογιστη τα 64 bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Νοέμβριος 5, 2014 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2014 Μια περίπτωση είναι να είναι οι μνήμες το πρόβλημα , ειδικά αν είναι ζευγάρι . Αν ναι δοκίμασε να βγάλεις την μία για την περίπτωση που έχουν ασυμβατότητα με την μητρική. Μου έχει τύχει κάποιες φόρές μέχρι και σε σημείο που δεν μπορούσα να κάνε εγκατάσταση του λειτουργικου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.