Fremilo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2014 Καλήμερα σε όλους και όλες. Ευχαριστώ πρώτα απ'ολα για την φιλοξενία. Ψάχνω τον τελευταίο καιρό για έναν υπολογιστή που θα είναι πιο πολύ για παιχνίδια να τον κάνω δωρο στον αδερφό μου. Δυστυχώς ο αδερφός μου πάσχει από μια ασθένεια και έχει κινητικά προβλήματα οποτε περνα αρκετες ωρες παιζωντας παιχνιδια στον υπολογιστη του. Ετσι σκεφτηκα μιας και ο υπολογιστης του ειναι παλιος πια να του κανω ενα δωρο να χαρει. Δυστυχως δεν γνωριζω πολλα και ετσι ψαχνωντας βρηκα εσας και ειπα να ζητησω βοηθεια.:038::038: Το μπατζετ μου ειναι στα 1700 ευρω μιας και εχω μια δωροεπιταγη απο το πλαισιο και θα προσθέσω και εγω καποια χρηματα. Μεσα σε αυτα τα χρηματα θα ηθελα να παρω και μια οθονη μαζι να του κανω ολοκληρωμενο δωρο. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε? Ενδιαφερομαι για κατι που θα του κρατησει καμποσο καιρο να μπορει να βαζει παιχνιδια για τα επομενα 4 η ισως 5 χρονια. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 2, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2014 Ξεκινάς με μια ή δύο Nvidia GTX 970 ή μια GTX 980. Προσθέτεις και έναν Intel i7 4790 και τουλάχιστον 8GB μνήμης. Από εκεί και πέρα πρέπει να βρεις ένα καλό τροφοδοτικό και μια καλή Intel μητρική, έναν καλό 256άρι SSD και έναν μεγαλύτερο σκληρό 1-2TB. Θα χρειαστείς και ένα καλό gaming πληκτρολόγιο/ποντίκι και ένα κουτί που θα αρέσει στον αδερφό σου. Monitor ένα 27άρι, αν περισσεύουν λεφτά ίσως και με Nvidia GSync. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 2, 2014 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2014 Περιορίζονται οι επιλογές σου , λόγω Πλαισίου.Δυστυχώς δέν έχει πλέον πληθώρα επιλογών , ούτε κάν κάποιες top επιλογές σε hardware.Παρόλα αυτά είναι εφικτή μιά πολύ καλή επιλογή από hardware του Πλαισίου.Ακολουθείς σε γενικές γραμμές την πρόταση που σου έδωσε παραπάνω ο john_dr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.