Jump to content

Tagan TG480-U01 480Watt vs Enermax Noisetaker EG495AX-VE 485Watt

Seeker

Ποιό απο τα δύο για το παρακάτω σύστημα?  

22 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδή πλέον το πολύ καλό chieftec-άκι μου δεν επαρκεί, αναγκαστικά θα πάρω νέο PSU.

Το σύστημα που θα μπεί το τροφοδοτικό είναι:

AMD Athlon64 3200+ (ClawHammer)

Albatron K8X800 Pro 2

2x512MB Kingston PC3200 (CL:3)

NVIDIA GeForce FX 5200 Ultra (αυτή θα αλλαχθεί με μια 6600GT οπότε μετρήστε την κατανάλωση της 6600GT)

Western Digital 1200JD 120GB SATA

Western Digital 1200JB 120GB PATA

Pinnacle PCTV Pro

Toshiba DVD-ROM

LiteOn CD-RW (αυτό θα αλλαχθεί με ένα NEC 35xx)οπότε μετρήστε την κατανάλωση του NEC)

Ποιό απο τα δύο να προτιμήσω? Ο θόρυβος δεν με ενδιαφέρει και πολύ αφού και τα δύο είναι αθόρυβα. Για το Tagan όμως έχω ενδοιασμούς καθώς έχω ακούσει οτι πολλά έσκασαν τελευταία. Υπάρχει περίπτωση αν πάρω Tagan και μου σκάσει να καεί και ο επεξεργαστής/μητρική ή κάποιο άλλο περιφερειακό?

Αν και εχει χιλιοσυζητηθει το θεμα ...το 2 και απο μενα με κλειστα τα ματια. Επισης θα κοιτουσα στη θεση σου και το OCZ 520 (powerstream) αν και ειναι λιγο ακριβοτερο απο αυτα τα δυο...

Πραγματικά έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε αυτή τη σύγκριση...

Θέλω μια σελίδα μόνο για να postάρω τα link με το ίδιο θέμα...

Χωρίς να απευθύνομαι στον δημιουργό του θέματος, ρε παιδιά να χρησιμοποιούμε και λίγο την αναζήτηση...

Και πάει σε όλους (μέσα και εγώ), αφού όλοι πιστεύω το έχουμε κάνει...

@Seeker: Είναι ανόφελο εντελώς να ψηφίσω, αν κοιτάξεις λίγο παρόμοια θέματα, θα δεις οτι το Enermax παίρνει περισσότερους ψήφους, λόγω αξιοπιστίας... (Ή επειδή αυτό έχουν η περισσότεροι - λέω εγώ τώρα)

Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 13:51]

Αν και εχει χιλιοσυζητηθει το θεμα ...

Συμφωνώ 100%, η αναζήτηση στο φόρουμ έχει πιάσει αράχνες! :)

enermax και παλι enermax τι συγκρινεις τωρα.

τα tagan τελευτεα σκανε πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ.

Παιδιά, κατ αρχάς sorry έχετε δίκιο κακώς δεν χρησιμοποίησα την αναζήτηση αλλά δεν πίστευα οτι θα εύρισκα thread με απευθείας σύγκριση. Βασικά ήθελα να μάθω το καλύτερο για το σύστημά μου. Sorry και πάλι.

Μια και άνοιξα το thread όμως, ας ακούσω τις προτάσεις όλων σας για να δώ τι θα πάρω (και είμαι σε μεγάλό δίλλημα :hmm: )

Βασικά είμαι σε δίλλημα γιατί διάβαζα μερικά review για το Tangan που το παίνευαν όσο δεν πάει άλλο. ’σε που δεν έχω εμπειρία απο καμία απο τις δύο εταιρίες και τα RMA τους.

Seeker ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν θα σου "σκάσει" ή όχι. Όπως σου λένε και τα παιδιά, πολλά έχουν ακουστεί για τα Tagan τελευταία και αφού το Enermax είναι καλύτερο πήγαινε σε αυτό.

Σχετικά με το RMA δεν έχουν άμεση σχέση οι εταιρείες αλλά τα καταστήματα απ' όπου το αγοράζεις οπότε επέλεξε ένα κατάστημα με καλό όνομα στο RMA;)

Τα Enermax είναι σκυλιά και το RMA στην ουσία σου είναι άχρηστο. Εκτός αν κάνεις κάποιο λάθος εσύ.

ψηφισα το enermax πιστευω ειναι καλυτερο απο το tagan..

παντως το tagan εχω εγω και ειναι φοβερο δε μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα οπως εχει ακουστει για πολλα tagan

Επειδή είδα πως δύο άτομα ψήφισαν Tagan, παρακαλώ να αιτιολογούν την ψήφο τους όχι μόνο να ψηφίζουν αλλιώς δεν έχει αξία.

Τελευταια εχω παρει το Enermax 460

Eιμαι ευχαριστημενος λογω:

1.Του χαμηλου θορυβου που εχει.

2.Του ρυθμιστη στροφων των φαν

3. Δουλευει με χαμηλη θερμοκρασια.

4. Οσο και αν το ''φορτωσω'' δεν πεφτει πολυ κατω απο τα 12v.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.