ernie12 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω ένα υπολογιστή αρκετά δυνατό έτσι ώστε να μπορώ να κάνω προσομοίωση για windows server. Το budget είναι 800 € + 200 € για οθόνη. Δεν με απασχολεί καθόλου το gaming. Θα ήθελα να μπορώ να παρακολουθώ blu ray movies, αλλά δεν το θεωρώ και απαραίτητο. Το σημαντικό είναι να μην σέρνεται στην προσομοίωση. Ένας φιλος που διαβάζει κι αυτός για την πιστοποίηση μου είπε ότι περισσότερο από όλα μετραει η μνήμη. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Μάρτιος 10, 2014 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2014 Οποιοδήποτε σημερινό σύστημα (AMD ή Intel) από 4πύρηνο και άνω με 8GB+ μνήμη και γρήγορο δίσκο-δίσκους , μπορεί άνετα να καλύψει τις απαιτήσεις σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ernie12 Μάρτιος 12, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2014 Σε ευχαριστώ Τάσο. Όταν λες γρήγορους σκληρούς τι εννοείς? Έχω φτιάξει ένα μηχάνημα κι έχω βάλει 1) HDD TOSHIBA SATA III 1TB 32MB 7200 και 2) SSD ADATA 128GB SATA III PREMIERPRO SP900. Αυτοί οι 2 πίστευεις με καλύπτουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Μάρτιος 12, 2014 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2014 Ναί σε καλύπτουν και ο μηχανικός δίσκος και ο ssd.Είναι μιά χαρά.Επίσης μιάς και έγραψες ότι έχεις SP900 , ρίξε μιά ματιά στο site της Adata , γιατί έβγαλαν νέο βελτιωμένο firmware , πρίν λίγες μέρες.http://www.adata-group.com/index.php?action=product_download&cid=3&piid=171&lan=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.