Jump to content

Desktop εως 550 Ευρω

raidensub

Recommended Posts

Θελω να αγορασω εναν υπολογιστη μεχρι 550 Ευρω. Η αγορα θα γινει απο το E-shop και θα ζητησω να γινει απο αυτους η συναρμολογηση. Εχω ριξει μια ματια και ξερω καποια πραγματα αλλα επειδη δεν ασχολουμαι με το hardware εδω και καποια χρονια και ειμαι λιγο χαμενος. Θα χρειαστω το κουτι, οθονη καΙ πληκτρολογιο-ποντικι . Επισης προτιμω να δωσω λιγα παραπανω χρηματα για καλυτερο επεξεργαστη και μητρικη, και να βαλω χειροτερη καρτα γραφικων, μετα απο κανα 1-2 χρονια αναβαθμιζω την καρτα γραφικων με κατι καλυτερο. Οποιοδηποτε σχολιο θα ηταν χρησιμο. Ευχαριστω.

AEROCOOL GT MIDI TOWER BLACK ADVANCE EDITION

AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE BOX

GIGABYTE GA-970A-DS3P RETAIL

KINGSTON KVR16N11S8/4 4GB DDR3 1600MHZ PC3-12800

ASUS HD6670-2GD3 2GB DDR3 PCI-E RETAIL

WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3

PIONEER DVR-221BK DVD WRITER SATA BLACK

ZALMAN ZM-K350M MULTIMEDIA KEYBOARD EN

ZALMAN ZM-M200 OPTICAL MOUSE BLACK

PHILIPS 223V5LSB 21.5'' LED MONITOR FULL HD BLACK

THERMALTAKE SP-530PCWEU SMART SERIES 530W 80PLUS PSU

Παρακαλω αν καποιος γνωριζει ψαχνω γνωμες και για την οθονη. Υπαρχουν πολλες σε αυτο το ευρος τιμης και εχω χαθει.

Κυριως δυαδικτυο και ταινιες. Παιζω και κανα παιχνιδι αλλα δεν με ενδιαφερει να εχω ολα τα settings στο high. Απλα θελω να κανω καθε ευρω που θα ριξω στο pc να μετραει, γιατι ουτε υπαρχουν τα λεφτα, ουτε αλλαζω συχνα pc.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.