ganja7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2014 Στο UEFI εχει το "multi core enhancement" --->disabled καιτο C1E -->enabled. Eπισης εχει και το EIST --> enabled.Δεν εχει γινει ακομα κλοκαρισμα και αυτο που εκανα εγω ειναι να κλεισω το C1E μιας και υπαρχει το EIST αλλα για το multi core δεν βρηκα κατι στανταρ στο google.
varachio Φεβρουάριος 13, 2014 #2 Φεβρουάριος 13, 2014 Ρωτάς τι κάνει το "multi core enhancement" ?Στην δική μου Ζ87Ε-ΙΤΧ δεν έχει τέτοια επιλογή..."Intel Hyper Threading Technology" επιλογή, έχει;Μήπως είναι το ίδιο πράγμα;Δεξιά απο την κάθε επιλογή δεν σου γράφει μια σύντομη περιγραφή (description) γι αυτήν;
TASOS Φεβρουάριος 13, 2014 #3 Φεβρουάριος 13, 2014 Στο UEFI εχει το "multi core enhancement" --->disabled καιτο C1E -->enabled. Eπισης εχει και το EIST --> enabled.Δεν εχει γινει ακομα κλοκαρισμα και αυτο που εκανα εγω ειναι να κλεισω το C1E μιας και υπαρχει το EIST αλλα για το multi core δεν βρηκα κατι στανταρ στο google.Το "multi core enhancement" πρέπει να είναι η επιλογή να δίνει η μητρική το μάξιμουμ turbo multi σε όλα τα core , σε full load.
ganja7 Φεβρουάριος 13, 2014 Author #4 Φεβρουάριος 13, 2014 Ρωταω αν πρεπει να ειναι on η off.Απο default ειναι off.Επισης ρωταω περι c1e και eist.Αφου ειναι το eist on χρειαζομαι και το c1e;;;;
TASOS Φεβρουάριος 13, 2014 #5 Φεβρουάριος 13, 2014 Ρωταω αν πρεπει να ειναι on η off.Απο default ειναι off.Επισης ρωταω περι c1e και eist.Αφου ειναι το eist on χρειαζομαι και το c1e;;;;Αυτές είναι ρυθμίσεις του συστήματος.Εσύ , πώς θές να το ρυθμίσεις ???Εσύ πρέπει να αποφασίσεις τί θα έχεις enabled και τί disabled.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.