TASOS Ιούλιος 11, 2014 Author #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 Το prime το βγάζει ακόμα άγνωστη συσκευή.Οπότε να το κάνω manually;Ανεβάζω μόνος μου το σκορ και βάζω και φώτο από cpuz συν του prime;Επίσης τσίμπησα κάτι ποντακια από το nexus 4.Ναί μπορείς να το κάνεις και manually , όπως το λές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Ιούλιος 11, 2014 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 Ναί μπορείς να το κάνεις και manually , όπως το λές.Ημμ, όταν πατάω submit για το Prime μου λέει να ανεβάσω κάποιο data file.Δεν με αφήνει να μπω και να επιλέξω ότι θέλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούλιος 11, 2014 Author #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 Δίκιο έχεις , μπερδεύτηκα πάλι.Τα smartphone προφανώς δέν σώζουν κάπου το αρχείο του run , οπότε για αυτό δέν μπορείς να το ανεβάσεις manually.Εκτός και άν το σώζουν.Μέχρι στιγμής δέν έχω βρεί κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Ιούλιος 14, 2014 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2014 Καλά είναι δυνατόν να μην έχουν περασμένο το 3188 της Mediatek που το έχουν πόσα μηχανήματα android;Πήγα να ανεβάσω αποτέλεσμα από το tv box και δεν το αναγνώριζε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιούλιος 14, 2014 Author #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2014 Από ότι έχω καταλάβει , τα firmware των συσκευών δημιουργούν το όποιο πρόβλημα.Με κάποιο τρόπο δέν επιτρέπουν τη σωστή ανάγνωση του τύπου του επεξεργαστή που χρησιμοποιούν.Αλλιώς οι επεξεργαστές και τα chipset είναι σχετικά λίγα (μετρημένα κουκιά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 3, 2014 Author #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2014 Ενα πολύ γρήγορο run χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο , έγινε κατά τη διάρκεια του φετινού Team Cup.Με τη βοήθεια του φίλου @varachio , με ψύξη LN2 (χαμηλά περίπου στους -130C μόνο).TASOS`s HWBOT Prime score: 8180.03 pps with a Core i7 4930KΚαθόλου άσχημα , αλλά σίγουρα με πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες αυτό το cpu !!!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.