Lovermanah Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους,Σύμφωνα και με τον τίτλο, θέλω να βάψω το κουτί μου. Έχω σκοπό να το κάνω με πιστόλι ψεκασμού. Το πρόβλημά μου όμως είναι ότι δεν ξέρω τι χρώμα θα βάλω μέσα! Όποιος γνωρίζει παρακαλώ να με ενημερώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 13, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2014 Αν πρόκειται για μεταλικό κουτί τότε το ίδιο χρώμα που χρησιμοποιείτια και για οχήματα. Αν δεν θες να μπλέξεις με αναλογίες τότε μπορείς να το παραγγείλεις έτοιμο σε σπραίυ με περίπου 8-9 ευρώ έτοιμο σε αναλογα χρωματοπωλεία. Απλά απο την στιμή που θα το παραγγείλεις θα πρέπει να το καταναλώσεις σε 2-3 μέρες ή να το έχεις στο ψυγείο για παραππανω για να μην μπουκώσει η βαλβίδα....Για καλύτερ ααποτελέσματα θα πρέπει να κάνεις και την αντίστοιχη προετοιμασία, τρίψιμο , στοκαρισμα ,αστάρωμα ,τριψιμο , βάψιμο & μπαφάρισμα. Για καλύτερο γυαλισμα διαλέγεις χρώμα διπλή ή και τριπής στρώσης..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.