MaD Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2013 Γειά χαρά,,είμαι ανάμεσα σε αυτές τις τρείς COOLERMASTER RR-212E-16PK-R1 HYPER 212 EVOARCTIC COOLING FREEZER XTREME REV.2 COOLERMASTER HYPER 412SΠάνε κοντά στα 30 ευρώ εκτώς την τελευταία.Γενικά θέλω να κάνω και ένα o/c ώστε να έρθει στα νερά του 8350 .. και φυσικά την θέλω αθόρυβη που είναι ο ουσιαστικός λόγος που θέλω να κάνω την αλλαγή.Δίνω μέχρι και 50 ευρώ οπότε αν υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση σε απόδοση/τιμή θα ήμουν ευγνώμων !Επίσης να σημειώσω ότι σε full load τώρα εκτώς του ότι έκανε σαν αεροπλάνο είχα και μήνυμα οτι πήγα 65 βαθμούς .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Νοέμβριος 24, 2013 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2013 Για τη δουλειά που τη θέλεις , μιά επιλογή που συνδυάζει χαμηλά επίπεδα θορύβου με καλή αποδοτικότητα ... και σχετικά χαμηλή τιμή της τάξης των 35-40 ευρώ , είναι η Zalman CNPS10X Performa Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD Νοέμβριος 24, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2013 Tελικά παρήγγειλα την Antec Kuhler H2O 620 στα 52 ευρώ ! Θα πω εντυπώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Νοέμβριος 24, 2013 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2013 Μακάρι να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμείς.Αμφιβάλω βέβαια , γιατί δέν πρόκειται για κάτι το ιδιαίτερο.Είναι ένα πολύ απλό κούλερ τύπου υδρόψυξης κλειστού κυκλώματος.Πανομοιότυπο με Corsair H50 φτιαγμένο από την asetek.Είναι χειρότερο σε απόδοση από τις καλές aftermarket ψύκτρες , τύπου Noctua , Megahalems , Thermalright , κλπΤα watt του 8320 και ειδικά άν τσιμπήσεις και τάση για o/c είναι αρκετά !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD Νοέμβριος 24, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2013 οτι review και συγκρητικό διάβασα για το εν λόγω κούλερ το βγάζει πολύ καλό! Σε idle σίγουρα θα είναι χειρότερο από αέρα, αλλά το ζητούμενο είναι σε πλήρη λειτουργία που θα είναι 100% καλύτερο. Θα έπαιρνα μεγαλύτερο υδρόψυκτο αλλά δεν έχει θέση το κούτι από πάνω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Νοέμβριος 24, 2013 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2013 Τι να σου πώ ?Δέν ξέρω τί review διάβασες και πού.Το συγκεκριμένο προιόν κυκλοφορεί από το 2011 και με τα σημερινά δεδομένα θεωρείται μέτριο σε απόδοση.Πλέον σε τέτοιου είδους συστήματα που χρησιμοποιούν μονό ψυγειάκι , θεωρούμε ώς καλό πρότυπο , την απόδοση μιάς H80iΤέσπα , αφού το αγόρασες τώρα ... θα το δούμε στην πράξη.Μέχρι να σου έρθει και να το τοποθετήσεις πάρε logs με την υπάρχουσα ψύκτρα ώστε να συγκρίνεις άμεσα τα αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD Νοέμβριος 24, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2013 καλά δεν το έχω πληρώσει κι'όλας, μπορώ ακόμα να ακυρώσω την παραγγελία, Κυριακή είναι. Με έβαλες σε τρυπάκι τώρα... ;pto h80i είναι 40 ευρώ πάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD Νοέμβριος 24, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2013 εεεχ με έπεισες διάολε, άλλαξα σε h80i χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Νοέμβριος 24, 2013 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2013 Σόρρυ που σε βάζω σε έξοδα (και τέτοια εποχή)Αλλά θα ήταν κρίμα να πάρεις κάτι ξεπερασμένο που θεωρείται πλέον μέτριο.Αφού δέν μπαίνεις στο τρυπάκι συχνά σε θέματα hardware , καλύτερα να πάρεις τώρα κάτι πολύ καλό ... και να αντέξει σε βάθος χρόνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD Νοέμβριος 24, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2013 επακριβώς! /thumbsup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.