Gabriel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2005 Ποιά θεωρείτε ότι είναι καλύτερα να χρησιμοποιώ?Ποιά έχει χαμηλότερο Latency?Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το High Definition Audio στα νέα Intel Chipsets... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 θα έλεγα audigy2 (εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω) για πολλούς λόγους (drivers, υποστήριξη σε games, χαμηλότερο cpu usage [αν δεν κάνω λάθος]) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από spc χαμηλότερο cpu usage [αν δεν κάνω λάθος]) αυτο και αν ειναι σιγουρο με τιν aydigy2 εχεις 8% ενο με τις ιντελ 14% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Φεβρουάριος 26, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Mάλιστα,Και εγώ την Audigy2 έχω απλά το είχα σαν εύλογη απορία μιάς και το On Board Audio βελτιώθηκε αισθητά πλέον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάρτιος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 εδω εγω χρησιμοποιω gamesurround fortissimo 2 αντι για Intel HD Audio.Στανταρ καλυτερη αποδοση και χαμηλοτερο cpu usage Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fandom Μάρτιος 7, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Εννοείται Αudigy 2...έχει και asio drivers με 2ms latency...τι άλλο θες Κάνε και search για πιο παλιά θέματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.