squid Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2013 Εχω στο pc της υπογραφης μια PCIE καρτα (4X) SATA3 & USB3 (ASUS U3S3). Eπανω της εχω εσωτερικα δυο SATA3 SSD. Oλα δουλευουν μια χαρα. Δοκιμασα να συνδεσω πρωτη φορα στα εξωτερικα USB της εναν USB2 δισκο (USB2 καλωδιο) και δεν τον βλεπει ουτε το bios της καρτας ουτε της μητρικης φυσικα αλλα τον βλεπουν τα windows. Πως γινεται αυτο ?Ουτε βρηκα καποιο συνδυασμο πληκτρων εισοδου σε bios της καρτας για ελεγχο - ρυθμιση απο εκει. Ουτε και ξερω αν υπαρχει τετοια δυνατοτητα.
sakattack1442169065 Σεπτέμβριος 29, 2013 #3 Σεπτέμβριος 29, 2013 νομιζω ειναι θεμα ΒΙΟS:αφου και στις κανονικες θυρες USB της μητρικης, υπαρχουν δισκοι που δεν μπορεις να μπουταρεις, και επισης πρεπει να επιλεξεις legacy κατι για να δει αλλες συσκευες στο ΒΙΟSΜαλλον αυτον τον controller που ειναι πανω σε pcie δεν μπορει να τον δει το BIOS.Αφου τον βλεπουν μετα τα windows, παει να πει οτι δεν ειναι προβλημα hardware.οποτε αστο, μη σκας, ετσι κι αλλιως δεν σου χρησιμευει πουθεναοτι θες να κανεις εκτος windows καντο με τις ενσωματωμενες usb
squid Σεπτέμβριος 29, 2013 Author #4 Σεπτέμβριος 29, 2013 Tα SATA που δινει η καρτα αυτη παντως τα βλεπει το bios της μητρικης, τους εμφανιζει τους δισκους, στους οποιους (SSD) μαλιστα εχω και τα windows.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.