Jump to content

amiga 1200

ahahouha

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

δεν ξέρω πως μου ήρθε αλλα σκέφτηκα (έτσι ξαφνικά) να αγοράσω την amiga (επειδή δεν την πρόλαβα (ημουν μικρός τοτε :baby: ) θελω να την αγορασω τώρα)

μπήκα στο ebay και βρήκα κατι πανω στις 20-40 λίρες (αγγλικες) (αλλα δεν θελω να μπλεχτώ με το ebay)

μπηκα στο amigakit.com και μου είπανε πως εχουνε καινουργια και την πουλάνε 199 λιρες

Δεν ειναι πολλα τα λεφτα ?

να 2 απο τα ι μειλς που μου στειλανε

--------------------------

Brand new Amiga 1200 HD with 4GB hard disks are £199.99 + P&P from us.

We can add accelerators etc at time of shipping. Just choose upgrades from

our shop.

---------------------------

και το δευτερο

We will put together the Amiga package of your choice and then send you a

invoice.

You can pay in a variety of ways by Cheque, Paypal, Nochex, Direct Bank

Account Transfer, Postal Order.

You will then receive the goods within 7 working days of clearance of funds.

Αρχική απάντηση από ahahouha

γιατι δεν καταλαμβαινω τι μου λες ?

Μηπως γιατι δεν τα εγραψε στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ??

pisteuo pos den einai polla ta lefta.....einai mia xara......kane oti nomizeis pos einai pio kalo gia tin tsepi sou.....Gia pes moy kati roa........pos mporo na prostheso photo sto mellos mou..........?

Αρχική απάντηση από "Trelos"

pisteuo pos den einai polla ta lefta.....einai mia xara......kane oti nomizeis pos einai pio kalo gia tin tsepi sou.....Gia pes moy kati roa........pos mporo na prostheso photo sto mellos mou..........?

Ειναι πολυ ευκολο....αφου ποσταρεις 50 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ απαντησεις τοτε θα μπορεσεις να βαλεις και avatar!Πανευκολο?????

Αρχική απάντηση από "Trelos"

ΘΕΝΚΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..............ΣΤΗΣ 50 ΕΛΛΗΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.................

και οχι κεφαλαια! ειναι σαν να ΦΩΝΑΖΕΙΣ!!!!

δεν σε αποπαιρνω! εχω περασει και εγω τετοια!

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Ειναι πολυ ευκολο....αφου ποσταρεις 50 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ απαντησεις τοτε θα μπορεσεις να βαλεις και avatar!Πανευκολο?????

LOL fanis κορυφαιος...LOL

Επι του θεματος....απο το ebay εχω αγορασει πανω απο 40 πραγματα και μεχρι στιγμης κανενα προβλημα...απλα να κοιτας feedback και να προσεχεις λιγακι ....αν και να σου πω την αληθεια εγω λογω λοξας θα την επαιραν καινουργια...αλλη αισθηση να σκιζεις ζελατινα απο καινουργιο πραμα...στην τελικη δεν ξερεις και πως του εχει φερθει ο αλλος...

Εγω καποτε ειχα amiga 600 αλλα ο μαμακας την πουλησα με 500+ δισκετες για να παρω playstation οταν ειχε πρωτοβγει ...μιλαμε για 1995-96 ....τι να πω το εχω σκυλομετανιωσει....

Κορυφαια παντως η 1200 για την εποχη της........

θεωρο πως ειναι πολλα τα λεφτα 300 ευρο για να παρεις μια amiga. ψαξε κατι σε μεταχηριζμενο ετσι κιαλος ποσο να παιξεις πλεον με μια amiga.

η 1200 ειχε καποια καλα χαρακτηριστηκα αλλα ποτε δεν αξιοποιηθηκαν αφου μετα απο λιγο η amiga μας αφησε. το μεγαλητερο λαθος τις εταιριας πιστευο ηταν οτι δεν μας υποχρεωσε να βαλουμε σκληρο δισκο. αν γινοταν αυτο πιστευο θα ζουσε εως και σημερα

• 8 months later...

το μεγαλητερο λαθος ηταν ποθ αργισε να βγαλει στινν αγορα τιν 1200 και εβγαλε τιν 600......................σε μισω amiga 600

πάρε κάποιο μεταχειρισμένο με 30 ευρώ, το πολύ 50.

αν είναι να δώσεις 300, πάρε με 400 το mac mini που είναι σοβαρό παιχνίδι της σημερινής εποχής ;)

Αρχική απάντηση από vdeseris

Τυμβωρύχοι Αυτό δεν το είδατε? Τελευταία απάντηση: 27-02-2005 12:00. :p

ωχ, φαντάσου πόσο λιώμα ήμουν χθες το βράδυ...

μάλλον πρέπει να υποβάλλω παραίτηση πριν με απολύσουν :hehe:

( επίσης μου έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι είχε απαντήσει ο zyx :p )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.