ahahouha Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2005 δεν ξέρω πως μου ήρθε αλλα σκέφτηκα (έτσι ξαφνικά) να αγοράσω την amiga (επειδή δεν την πρόλαβα (ημουν μικρός τοτε :baby: ) θελω να την αγορασω τώρα)μπήκα στο ebay και βρήκα κατι πανω στις 20-40 λίρες (αγγλικες) (αλλα δεν θελω να μπλεχτώ με το ebay) μπηκα στο amigakit.com και μου είπανε πως εχουνε καινουργια και την πουλάνε 199 λιρες Δεν ειναι πολλα τα λεφτα ?να 2 απο τα ι μειλς που μου στειλανε--------------------------Brand new Amiga 1200 HD with 4GB hard disks are £199.99 + P&P from us.We can add accelerators etc at time of shipping. Just choose upgrades fromour shop.---------------------------και το δευτερο---------------------------We will put together the Amiga package of your choice and then send you ainvoice.You can pay in a variety of ways by Cheque, Paypal, Nochex, Direct BankAccount Transfer, Postal Order.You will then receive the goods within 7 working days of clearance of funds.---------------------------
"Trelos" Φεβρουάριος 26, 2005 #2 Φεβρουάριος 26, 2005 File Server an thes tin simvouli mou bes se mia diefthinsi kai akou ton eauto sou.min se parasiroun oi alloi(an katalava ti ennoeis)
fanisk Φεβρουάριος 26, 2005 #4 Φεβρουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από ahahouha γιατι δεν καταλαμβαινω τι μου λες ? Μηπως γιατι δεν τα εγραψε στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ??
"Trelos" Φεβρουάριος 26, 2005 #5 Φεβρουάριος 26, 2005 pisteuo pos den einai polla ta lefta.....einai mia xara......kane oti nomizeis pos einai pio kalo gia tin tsepi sou.....Gia pes moy kati roa........pos mporo na prostheso photo sto mellos mou..........?
fanisk Φεβρουάριος 26, 2005 #6 Φεβρουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από "Trelos" pisteuo pos den einai polla ta lefta.....einai mia xara......kane oti nomizeis pos einai pio kalo gia tin tsepi sou.....Gia pes moy kati roa........pos mporo na prostheso photo sto mellos mou..........? Ειναι πολυ ευκολο....αφου ποσταρεις 50 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ απαντησεις τοτε θα μπορεσεις να βαλεις και avatar!Πανευκολο?????
"Trelos" Φεβρουάριος 26, 2005 #7 Φεβρουάριος 26, 2005 ΘΕΝΚΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..............ΣΤΗΣ 50 ΕΛΛΗΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.................
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 27, 2005 #8 Φεβρουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από "Trelos" ΘΕΝΚΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..............ΣΤΗΣ 50 ΕΛΛΗΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ................. και οχι κεφαλαια! ειναι σαν να ΦΩΝΑΖΕΙΣ!!!!δεν σε αποπαιρνω! εχω περασει και εγω τετοια!
ison Φεβρουάριος 27, 2005 #9 Φεβρουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Ειναι πολυ ευκολο....αφου ποσταρεις 50 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ απαντησεις τοτε θα μπορεσεις να βαλεις και avatar!Πανευκολο????? LOL fanis κορυφαιος...LOLΕπι του θεματος....απο το ebay εχω αγορασει πανω απο 40 πραγματα και μεχρι στιγμης κανενα προβλημα...απλα να κοιτας feedback και να προσεχεις λιγακι ....αν και να σου πω την αληθεια εγω λογω λοξας θα την επαιραν καινουργια...αλλη αισθηση να σκιζεις ζελατινα απο καινουργιο πραμα...στην τελικη δεν ξερεις και πως του εχει φερθει ο αλλος...Εγω καποτε ειχα amiga 600 αλλα ο μαμακας την πουλησα με 500+ δισκετες για να παρω playstation οταν ειχε πρωτοβγει ...μιλαμε για 1995-96 ....τι να πω το εχω σκυλομετανιωσει....Κορυφαια παντως η 1200 για την εποχη της........
zyx Φεβρουάριος 27, 2005 #10 Φεβρουάριος 27, 2005 θεωρο πως ειναι πολλα τα λεφτα 300 ευρο για να παρεις μια amiga. ψαξε κατι σε μεταχηριζμενο ετσι κιαλος ποσο να παιξεις πλεον με μια amiga. η 1200 ειχε καποια καλα χαρακτηριστηκα αλλα ποτε δεν αξιοποιηθηκαν αφου μετα απο λιγο η amiga μας αφησε. το μεγαλητερο λαθος τις εταιριας πιστευο ηταν οτι δεν μας υποχρεωσε να βαλουμε σκληρο δισκο. αν γινοταν αυτο πιστευο θα ζουσε εως και σημερα
ΗΠΣΤΓ Νοέμβριος 20, 2005 #11 Νοέμβριος 20, 2005 το μεγαλητερο λαθος ηταν ποθ αργισε να βγαλει στινν αγορα τιν 1200 και εβγαλε τιν 600......................σε μισω amiga 600
sotiris Νοέμβριος 20, 2005 #12 Νοέμβριος 20, 2005 πάρε κάποιο μεταχειρισμένο με 30 ευρώ, το πολύ 50. αν είναι να δώσεις 300, πάρε με 400 το mac mini που είναι σοβαρό παιχνίδι της σημερινής εποχής
vdeseris Νοέμβριος 21, 2005 #13 Νοέμβριος 21, 2005 Τυμβωρύχοι Αυτό δεν το είδατε? Τελευταία απάντηση: 27-02-2005 12:00.
sotiris Νοέμβριος 21, 2005 #14 Νοέμβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Τυμβωρύχοι Αυτό δεν το είδατε? Τελευταία απάντηση: 27-02-2005 12:00. ωχ, φαντάσου πόσο λιώμα ήμουν χθες το βράδυ... μάλλον πρέπει να υποβάλλω παραίτηση πριν με απολύσουν ( επίσης μου έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι είχε απαντήσει ο zyx )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.