looproll Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2013 Καλημέρα σε όλους πρώτο μου θέμα και αναφέρεται σε πρόβλημα συστυχως μητρική μου evga 3xsli x58 μας άφησε χρόνους και έχω μείνει με τον ι7 980χ ορφανό, έψαξα παντού αναζητώντας μητρική αλλά τίποτε λες και εξαφανίστηκε αυτό το socket απο παντού ενω βρίσκεις δεκάδες καινούριες μητρικές για παλαιότερα socket lga 775 ακόμα και 478 10ετίας, ΑΝ μπορεί κάποιος να βοηθήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Σεπτέμβριος 11, 2013 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2013 Για Ελλάδα , μόνο σε site αγγελιών θα βρείς.Στο ebay πάντως έχει αρκετές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varachio Σεπτέμβριος 12, 2013 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2013 Ψαξε στο insomnia.gr στις σχετικές αγγελίες... νομίζω κάποιοι δίνουν Χ58... Εκτός κι αν πουλάς σε καλή τιμή τον ι7 980χ οπότε εδω είμαστε εμείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.