Necro Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2013 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο combo ακουστικών και mic, μέχρι 50ευρώ. Στην ουσία, έψαχνα για gaming ακουστικά με μικρόφωνο, μέχρι που στο internet έγινε μια πρόταση όπως τα JVC headset μαζί με αυτό εδώ το μικροφωνάκι το οποίο βρήκε πάρα πολλους υποστηρικτές, και για να είμαι ειλικρινής οπτικά φαίνεται πάρα πολύ ωραίο.To mic και τα ακουστικά θα συνδέονται πάνω στα creative t10 που έχω, και δεν έχω ειδική κάρτα ήχου. Θέλω απλά κάποια τίμια για τη τιμή ακουστικά που θα ενισχύουν την εμπειριά του παιχνιδιού, και ένα καλό μικροφωνάκι που να ακούγεται σωστά σε skype/streaming. Για αυτό ενθουσιάστηκα με το combo πιο πάνω, αλλά τα JVC ξεφεύγουν στη τιμή, και σκέφτηκα πως θα γνωρίζετε κάποια άλλα επώνυμα πιο φθηνά, καθώς από οτι διάβασα στο internet, όλα τα κλασσικά επώνυμα "απλά" headphones πατάνε οτιδήποτε φέρει τον όρο gaming πάνω, και τους πιστεύω.Οπότε θέλω απλά το combo να είναι μέχρι 50€, και να είναι ΑΝΕΤΑ, να αγκαλιάζουν τα αυτιά όσο πιο σωστά γίνεται. Ευχαριστώ οποιονδήποτε μοιραστεί τα φώτα του μαζί μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.