nickthegreek Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2005 Μερικές φορές όταν πάω να κλείσω τον υπολογιστή, μου βγάζει μια οθονη και μου λέει "τερματισμός προγράμματος π.χ iexplorer.exe (ή κάποιο άλλο πρόγραμμαπου τελειώνει σε .exe) και πρέπει να πατήσω τερματισμός τώρα για να τον κλείσω(τον υπολογιστή). Και κάτι άλλο: μερικές φορές όταν είμαι στο ιντερνετ μου λέει κάτι για σφάλμα του explorer ενω σερφάρω και μου λέει ότι η εφαρμογή πρέπει να κλείσει βγάζοντας μου αν θέλω να στείλω αναφορά του σφάλματος στη microsoft.ευχαριστώ για τον χρόνο σας ... ????? ?????p4 3.00 GHz, 1GB RAM, VGA NVIDIA FX5700LE
defiant Φεβρουάριος 26, 2005 #2 Φεβρουάριος 26, 2005 Το μυνημα στο βγαζει επειδη κολισε ο iexplorer.Καλυτερα ειναι να αλλαξεις browser και να βαλεις Firefox
pontium Φεβρουάριος 26, 2005 #3 Φεβρουάριος 26, 2005 Κλασικά προβλήματα.....δεν χρειάζεται να ανησυχείς.Όταν το κάνει αυτό στον τερματισμό σημαίνει οτι το φορτώνεις αρκετά όταν το λειτουργείς ή τρέχεις ένα πρόγραμμα που χρειάζεται αρκετή ram....το κλείσιμο του iexplorer είναι γιατί η γραμμή σου παρουσιάζει αστάθεια(νομίζω)......
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 26, 2005 #4 Φεβρουάριος 26, 2005 οτι σου ειπαν τα παιδια!μην ανησηχεις! απο RAM πως πας?γενικα σου τρωνε πολλα προγραματα μνημη?
mefistofelis Μάρτιος 1, 2005 #5 Μάρτιος 1, 2005 Υπαρχει μια επιλογη στη regitry ποθ λεει automatically kill hang tasks η κατι τετοιο.Αν εχεις αυτη ενεργοποιημενη δεν προκειτε να ξαναεμφανιστει αυτο.Το προβλημα ειναι οτι δεν θυμαμαι ακριβως που ειναι .α το ψαξω και θα σου πω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.