Jump to content

Απορια....

nickthegreek

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μερικές φορές όταν πάω να κλείσω τον υπολογιστή, μου βγάζει μια οθονη και μου λέει "τερματισμός προγράμματος π.χ iexplorer.exe (ή κάποιο άλλο πρόγραμμαπου τελειώνει σε .exe) και πρέπει να πατήσω τερματισμός τώρα για να τον κλείσω(τον υπολογιστή). Και κάτι άλλο: μερικές φορές όταν είμαι στο ιντερνετ μου λέει κάτι για σφάλμα του explorer ενω σερφάρω και μου λέει ότι η εφαρμογή πρέπει να κλείσει βγάζοντας μου αν θέλω να στείλω αναφορά του σφάλματος στη microsoft.

ευχαριστώ για τον χρόνο σας ... ????? ?????

p4 3.00 GHz, 1GB RAM, VGA NVIDIA FX5700LE

Κλασικά προβλήματα.....δεν χρειάζεται να ανησυχείς.Όταν το κάνει αυτό στον τερματισμό σημαίνει οτι το φορτώνεις αρκετά όταν το λειτουργείς ή τρέχεις ένα πρόγραμμα που χρειάζεται αρκετή ram....το κλείσιμο του iexplorer είναι γιατί η γραμμή σου παρουσιάζει αστάθεια(νομίζω)......

οτι σου ειπαν τα παιδια!

μην ανησηχεις! απο RAM πως πας?

γενικα σου τρωνε πολλα προγραματα μνημη?

Υπαρχει μια επιλογη στη regitry ποθ λεει automatically kill hang tasks η κατι τετοιο.

Αν εχεις αυτη ενεργοποιημενη δεν προκειτε να ξαναεμφανιστει αυτο.

Το προβλημα ειναι οτι δεν θυμαμαι ακριβως που ειναι .

α το ψαξω και θα σου πω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.