Τζώρτζης Μάρτιος 14, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 dvd shrink 3.2 και εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάρτιος 14, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από jogi [Σήμερα, στις 12:31] Γιατί decrypter αφού το shrink τα κάνει όλα??? Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιο κόλλημα? Είναι πιο σίγουρο ρε φιλαράκο (για μένα τουλάχιστον) να το περνάω πρώτα από το decrypter και μετά συμπίεση γιατί όταν το Shrink το κάνει απλό Image(κατά κάποιο τρόπο) το decrypter το περνάει μέσα και μπορεί πιο εύκολα και σίγουρα να το συμπιέσει Εκτός αυτού το Shrink αν δεν κάνω λάθος γιατί μία φορα το έχω δοκιμάσει το κάνει στην αρχή ένα Image για κανα 15άλεπτο και μετά αρχίζει,όμως είναι πολύ ευαίσθητο σε γρατσουνιές κλπ Γι'αυτό δουλεύω με τα παραπάνω προγραμματάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 14, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από yaputzis [Σήμερα, στις 07:59] Το DVD Shrink τι το χρειάζεσαι; Μόνο του το DVD Rebuilder με CCE δε κάνει τη δουλειά του; Το dvd shrink το χρειαζομαι για να αφαιρεσω τα extras, γλωσσες και υποτιτλους που δεν θελω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 14, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 12:19] Κρατάει μενού αλλά το Clone DVD σου δίνει την δυνατότητα να αφαιρέσεις και άλλα περιττά videakia και διαφημιστικα καινούριων ταινιών Αυτό δεν το κάνει το Shrink Οι δικές μου επιλογές είναι 1. Decrypter + Shrink 2. Decrypter + Clone DVD Και με το shrink μπορεις να αφαιρεσεις τα extras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Μάρτιος 14, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 το dvdshrink τις κάνει κατευθείαν και decrypt οπότε το dvd decrypter δεν χρειάζεται καθόλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Μάρτιος 14, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 και εγω με το DVD Shrink 3.2 τα κανω ολα... αλλά τα γραφω με το Nero... Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάρτιος 14, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 DVD Decrypter,DVD Shrink 3.2,Nero... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑ Μάρτιος 15, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 Smart Ripper και NERO RECORDER ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybros Μάρτιος 15, 2005 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 dvd shrink 3.2 το οποιο μετα το ριπ ξεκιναει και μονος του (εφοσον το θελεις) να γραφει χρησιμοποιοντας το nero. Απλα και ευκολα. Οσο καιρο το χρησιμοποιο δεν εχω κανενα παραπονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Μάρτιος 15, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 Κι εγώ μόνο το DVD Shrink χρησιμοποιώ πλέον. Κουράστηκα πώς να το κάνουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.