Γιωργος_Μ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2005 Ξερει καποιος καποιο αξιοπιστο προγραμμα που να <crackarei> τις ταινιες-Dvdωστε να μπορω να τις κανω κοπια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Φεβρουάριος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 DVD Decrypter για να την περασεις στο σκληρο και DVDShrink για να τη γραψεις σε dvd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 AnyDVD και CloneDVD απλά και γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από defiant DVD Decrypter για να την περασεις στο σκληρο και DVDShrink για να τη γραψεις σε dvd. Το έχω δει αρκετές φορές αυτό... Δεν το καταλαβαίνω όμως. Τις ταινίες τις ανοίγω κατευθείαν με το SHrink και τις περνάει εκείνο στο δίσκο, παράλληλα με τη συμπίεση! Είτε χρειάζεται decrypt είτε όχι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
screwvy Φεβρουάριος 26, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 feanorian82 είναι έτσι όπως τα λές. Το dvd shrink δεν κοιτάει αν η ταινία είναι αυθεντική ή όχι και απλώς περνάει την ταινία στον σκληρό συμπιεσμένη σε dvd-5. Σαν τι τις περνάει τις ταινίες στον σκληρό? Σαν *.iso ? Απλώς, η επόμενη κίνηση σου θα είναι να ανοίξεις το nero και να γράψεις τα περιεχόμενα του iso στο dvd! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Φεβρουάριος 26, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Το dvd decrypter ειναι το καλυτερο για το ξεκλειδωμα ταινιων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 27, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 εγω κανω copy την ταινια με το Smart Ripper και μετα την γραφω σε dvd απο το InterVideo DVD Copy ή το dvd shrink! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 27, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 δεν χρειάζεται κάτι άλλο πέραν του dvd shrink πάντως.το decrypter μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν burner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 27, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris δεν χρειάζεται κάτι άλλο πέραν του dvd shrink πάντως.το decrypter μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν burner. Ναι αν τις περνας σαν ISO... Μπορείς να φτιαχνεις και τα Folders με τα αρχεια για το VIDEO_TS και να τα γραφεις με το Nero. Σε μενα τουλαχιστον γραφονται καλυτερα ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάρτιος 2, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Και εγώ με το Shrink την κάνω την δουλειά και με το Nero τα γράφω.Κατέβασα το decrypter και την trial του cce αν και δεν τα έχω τεστάρει ακόμα.Έχει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα με το dvd shrink? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Μάρτιος 2, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2005 Παιδιά εγώ έχω δοκιμάσει με1. anydvd + dvd2one2. dvd decrypter3. dvdshrinkκαι νομίζω ότι το πιο απλό και γρήγορο είναι το dvdshrink και δεν έχω βρεί ποτέ κανένα πρόβλημα περί προστασίας! Φτιάχνει μόνο του (αν θες) κατάλογο AUDIO_TS + VIDEO_TS καθώς και μπορεί και συνεργάζεται άριστα με το Nero! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fandom Μάρτιος 12, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από yaputzis AnyDVD και CloneDVD απλά και γρήγορα. ’λλη μια ψήφος για την παραπάνω μέθοδο...βέβαια αμα το ψάξεις πολύ όλο κια κάτι καλύτερο θα βρείς αλλά η στάνταρ εύκολη λύση είναι η παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Pellas Μάρτιος 12, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2005 dvd shrink και copy to dvd ή nero απλά και γρήγορα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 12, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2005 Στο cloneDVD σου δίνεται η δυνατότητα να κρατάς και τα μενου του dvd. Το DVDshrink σου δίνει αυτή την επιλογή; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 12, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2005 Εγω προτεινω το DVDXCOPY platinum v4.3..... Απλο,ευκολο και γρηγορο.....και χωρις να ειναι απαραιτιτο να γινει image της ταινιας στον δισκο,(αν βεβαια υπαρχουν 2 drives για on the fly.... ).Η διαδικασια περνει γυρω στα ~20-25 λεπτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 12, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 13:19] Στο cloneDVD σου δίνεται η δυνατότητα να κρατάς και τα μενου του dvd. Το DVDshrink σου δίνει αυτή την επιλογή; Ναι, με ότι ποιότητα θέλεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 13, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2005 Μετα απο πολλα ξενυχτια και ψαξιμο κατεληξα στο εξης.Για ποιοτητα εως 90% dvd decrypter ->dvd shrink.Απο 90% και κατω dvd decrypter ->dvd shrink ->dvd rebuilder με cinema craft encoder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Μάρτιος 14, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Sir_Builder [Χθες, στις 22:59] Απο 90% και κατω dvd decrypter ->dvd shrink ->dvd rebuilder με cinema craft encoder. Το DVD Shrink τι το χρειάζεσαι; Μόνο του το DVD Rebuilder με CCE δε κάνει τη δουλειά του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάρτιος 14, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos [12-03-2005 13:19] Στο cloneDVD σου δίνεται η δυνατότητα να κρατάς και τα μενου του dvd. Το DVDshrink σου δίνει αυτή την επιλογή; Κρατάει μενού αλλά το Clone DVD σου δίνει την δυνατότητα να αφαιρέσεις και άλλα περιττά videakia και διαφημιστικα καινούριων ταινιών Αυτό δεν το κάνει το Shrink Οι δικές μου επιλογές είναι 1. Decrypter + Shrink 2. Decrypter + Clone DVD Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Μάρτιος 14, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2005 Γιατί decrypter αφού το shrink τα κάνει όλα??? Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοιο κόλλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.