Jump to content

Μάλλον χάλασε και η ΤΥ

morius

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τελικά μου φαίνετε ότι η ΤΥ βγάζει μούφα DVD-+R ή πέρνω εγώ μούφα:p

Δείτε και μόνοι σας (στην παρακάτω εικόνα είναι ENA dvd+r TY 4X (SlotKiller))

ΥΓ. αν το θέμα είναι σε λάθος μέρος mods διορθώστε το δεν ήξερα που να το βάλω:o

post-1782-1416071716,7033_thumb.jpg

ρε θηριο ποτε εβγαλε η TY εκδοση με το ονομα μου και δεν το πηρα χαμπαρι? lol

Καλα πως τα καταφερες μπορεις να μου πεις? τι το εκανες???

Ορίστε και η απόσταση που έπεσε το δισκάκι και ενώ πήγαινα να το βάλω μέσα στο drive:p

Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 18:50]

Ορίστε και η απόσταση που έπεσε το δισκάκι και ενώ πήγαινα να το βάλω μέσα στο drive:p

Ξέχασα την εικόνα:p

post-1782-1416071716,7181_thumb.jpg

επεσε σε πλακακι γι αυτο!

ηταν ο μονος τροπος...

αν επεφτε σε χαλι, γραφειο ή οτιδηποτε αλλο που ειχε ελαστικοτητα και δεν ηταν τοσο σκληρο δεν θα εσπαγε στη μεση! Ετυχε!

Αρχική απάντηση από yaputzis [Σήμερα, στις 18:50]

Από που τα πήρες; Τι εννοείς SlotKiller;

Δεν ξέρω απο πού θα σας πω αργότερα μόλις δω το παιδί που μου τα έφερε (κάνουμε ομαδικές παραγγελίες,λέτε να μας έδωσαν μισά μούφα?????)

Με το slotKiller εννοώ ότι ο φίλος μας μπερδέφτηκε και νόμιζε ότι είναι 2 δισκάκια:p :p :p :p :p :p

Ειχα διαβασει καπου για απομιμησεις TY που ειχα TY manufacturer id αλλα χαμηλη ποιοτητα εγγραφής. Το Kprobe δινει αποτελεσματα που να δειχνουν κατι τετοιο;

ναι για TY 8x... εδωσε ο Συριος ενα λινκ χθες απο το pctechnology που μιλαει κ ο Hemispasm (moderator στο cdfreaks)...

Κατεβάζω αλλά με φόβο πάλι εχτές κατέβηκαν dialer στο τσακ τα κατάλαβα και δεν ξέρω τώρα αν έχουν φύγει:mad:

Αρχική απάντηση από SlotKiller [Σήμερα, στις 16:35]

πολυ επιρεπεις σε dialers εισαι!!

βαλε firefox να βρεις την υγεια σου! ;)

Ξέρεις ποιο είναι το αστείο?????

Ότι μόνο με firefox μπαίνω:p

Συμβουλη: πριν πατησεις το μαμημενο το κλικ σκεψου πρωτα!

ιδικα οταν σε ρωταει για αδειες! εγω το μονο Yes που παταω ειναι στη Wakenet οταν χρησιμοποιω το java interface της atileech για κατευασμα mp3! ;)

Πρώτο τεστ γνησιότητας με DVD Identifier:D

Αλλά....πως ξέρω αν το dvd είναι όντως original ΤΥ και όχι απλά απομήμιση ΤΥ με TY manufacturer id

post-1782-1416071717,3138_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.