ea6gka Φεβρουάριος 26, 2005 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 φανταζομαι εχεις δοκιμασει αν ειναι ΟΚ τα ντιμακια εκαστος ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 26, 2005 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 μόνα τους παίζουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 26, 2005 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 και τα 2 μαζι σε sibgle channel παιζουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 26, 2005 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 δε δοκίμασα... μου έσπασε τα νεύρα και τα παράτησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 26, 2005 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 οκ οταν ηρεμησεις για δοκιμασε να δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 26, 2005 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas δε δοκίμασα... μου έσπασε τα νεύρα και τα παράτησα... για να το εκδικιθεις βγαλε την μονωση απο τον evap και αστο ετσι καμια ωριτσα, ... να μαθει! man ηρεμια σε 1 ωριτσα με καθαρο μυαλο να δεις που θα benchαρεις παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 26, 2005 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Καθάρισε τα pin από τα dimm αν δε το έχεις κάνει ήδη. Μου το έκανε 1-2 φορές στην αρχή μέχρι που τα πέρασα με καθαρό ασετόν και το ξέχασα από τότε.Τα pin από τα dimm, οχι τα slot !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Φεβρουάριος 27, 2005 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από kIlGoRi [24-02-2005 12:57] να σας πω αληθευει στις dfi οτι στην αλλαγη του hardware παιζει να σου μεινει η μητρικη στο χερι αν δεν εχεις βγαλει ακομη και την μπριζα απο το τροφοδοτικο ??? Δεν ξερω ρε παιδια εμενα μου εμεινε στο χερι η SLI αλλα μαλλον οχι απο αλλαγη hardware αλλα απο ελαττωματικη μητρικη και απειρα προβληματα με μια 6600Gtγια αυτο εφαγε ενα σουτ:devil: και περιμενω καινουρια οπως επισης μου δημιουργησε προβλημα και με ενα ολοκαινουριο 600 powersteam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 27, 2005 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka φανταζομαι εχεις δοκιμασει αν ειναι ΟΚ τα ντιμακια εκαστος ετσι? τα ξαναδοκίμασα μόνα τους και το 2ο τελικά τώρα δεν παίζει... την προηγούμενη έπαιζε... θα το δοκιμάσω κι αλλού... ελπίζω να είναι αυτό και όχι το μόμπο... ξενέρα όπως και να έχει βέβαια αλλά πάντως είναι το κακό ντιμάκι (για πολλοστή φορά esdee κάτι μου θυμίζει...)εμείς να είμαστε καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Φεβρουάριος 28, 2005 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 ..........RMA it........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 28, 2005 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2005 λοιπον vouda δοκιμασε μια το εξης .... δοκιμασε αν παιζει dual-channel ... στο dimm2 αυτο που παιζει , dimm4 αυτο που δεν παιζει κανε boot περιμενε να δεις τι θα κανει αν ακουσεις το σπαστικο beeeeeep κανε poweroff (χωρις να κλεισεις το τροφοδοτικο) και βγαλε το dimm4 (που δεν δουλευει) κανε power-on το board και περιμενε να postαρεις (μεχρι εκει που σου λεει DDR400 1Τ κτλ κτλ) κανε poweroff (οχι κλεισιμο το PSU) βαλε το dimm που δεν δουλευει στο dimm4 (απο εκει που το εβγαλες) κανε boot ακουγετε κουλο αλλα δοκιμασε το πριν το RMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.