Jump to content

Περίεργος θόρυβος στην οθόνη...

fonzi

Recommended Posts

Καλά ρε Σωτήρη! Μην βαράς.

Μια ωρα να σε αφήσω διπλα στην οθόνη θα ορκίζεσαι ότι ο θόρυβος προέρχεται απο αυτή.

Είναι το κεντρικό που ξεγελάει...

Αν λοιπόν είναι όπως λέτε το πρόβλημα, υπάρχει και θέμα πέρα απο την ενόχληση που προκαλεί ο θόρυβος αυτός; Εννοώ ότιδεν με χαλάει να χαμηλώνω πολύ τα ηχεία ή να τα κλείνω όταν δεν αναπαράγουν ήχο . Εκτός βέβαια και αν δημιουργείται και άλλο πρόβλημα...

Χαμηλωσε ολες τις εξοδους απο το volume control περιπου στο μισο, τα line in και mic in απενεργοποιησε τα τελειως και ασχολησου μονο με το Master Volume.

post-51-1416071783,4537_thumb.jpg

Εχω το ιδιο προβλημα σε μια acer μολις ανεβασω το Brightness στα 48 ο θορυβος εξαφανιζεται,αν το κατεβασω ερχεται παλι.

Αρχική απάντηση από jax7480

Χαμηλωσε ολες τις εξοδους απο το volume control περιπου στο μισο, τα line in και mic in απενεργοποιησε τα τελειως και ασχολησου μονο με το Master Volume.

Τα έχω ήδη κάνει αυτά.

Το πρόβλημα είναι μάλλον όπως είπε ο Σωτήρης. Το βρήκα σε ξένα forum. Θα δοκιμάσω αύριο νέους realtek drivers και θα σας πω.

Δείτε εδώ:

----------------------------------

I've just set up a new computer, and it seems that the onboard sound on my A8V rev.2 is behaving strangely.

There is a buzzing noise, that is directly related to processor activity and movement of the mouse, coming from the front speakers. Furthermore, minimizing and maximizing windows causes a very faint sound effect, despite there being no sound associated with these actions in windows.

I've got the newest drivers (3.66), and also tried with earlier versions of the drivers, but that doesn't seem to fix it. I've only noticed it occuring when I have rear, side or center speakers also connected.

--------------------------------------------------------------------------------

I have this same problem. I have an A8V Deluxe with an AMD 64 3200+ and am using the onboard sound. The processor (or something very close to it) squeaks whenever it heats up past the boot. I have replaced the mobo because I suspected a bad capacitor. That is obviously not the problem since the same thing is still happening. I am going to try and switch to the sound card I have and see if there is any positive change. If anyone has any ideas, please let me know.

-------------------------------------------------------------

Λοιπόν άλλαξα drivers (έβαλα nvidia και πέταξα της realtek) αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Νεότερα:

1) ’λλα ηχεία (yamaha) δεν κάνουν το θόρυβο στο ιδιο σύστημα και στην ίδια θέση.

2) Ο θόρυβος ακούγεται (ένα "παφ" όταν ανοίγουν φώτα κλπ) ΚΑΙ με κλειστό υπολογιστή και ανοικτή μόνο την τροφοδοσία των ηχείων (logitech 530).

• 5 years later...

To thread παλιό, ο τίτλος ότι πρέπει όμως.

Σε lg w2486l , σε 3 μήνες χρήσης έχω θόρυβο ο οποίος παρατηρείται στην πάνω αριστερή γωνία του πάνελ, όχι ψηφιακός θόρυβος....θόρυβος ψιλός, πυκνωτή έτοιμου να σκάσει ένα πράμα.

Αν ήταν πιό ήρεμος θα ήμουν οκ, τώρα με αγχώνει έτσι όπως κάνει. Εμπειρία στο θέμα 0.

Απλά αγχώθηκα. Γνώμες; Με αναζήτηση ελάχιστα θέματα βρήκα που ήταν και παλιά, πάω για κάποια αλλαγή ή να το συνηθίσω;

Στην ιδια οθονη w2486L εμενα σφυριζε ο εξωτερικος μετασχηματιστης. Ζητησα να μου τον αλλαξουν και ετσι εγινε.

Αψογη η LG!!

Στην ιδια οθονη w2486L εμενα σφυριζε ο εξωτερικος μετασχηματιστης. Ζητησα να μου τον αλλαξουν και ετσι εγινε.

Αψογη η LG!!

Eμένα είναι προφανώς από το πίσω μέρος του πάνελ και δε μπορω να φανταστώ τι είναι , συν οτι φοβάμαι μη μου μείνει στο χέρι :/

Eμένα είναι προφανώς από το πίσω μέρος του πάνελ και δε μπορω να φανταστώ τι είναι , συν οτι φοβάμαι μη μου μείνει στο χέρι :/

Το πιο πιθανό, εμπειρία από άτομο που είχε τον ίδιο θόρυβο είναι κάποιος πυκνωτής σε κάποιο φίλτρο της πλακέτας.

Ο ίδιος δεν είχε εγγύηση και την άνοιξε,τον αντικατέστησε με ίδιου τύπου και χαρακτηριστικών πυκνωτή και όλα καλά.

Εφόσον είναι σε εγγύηση, να την πάω πίσω σε πλαίσιο-lg hellas, ή να 'λύσω' μόνος το πρόβλημα αναλαμβάνοντας δράση;

Μήπως χαθεί η εγγύηση, όχι τίποτες άλλο.

Σε mail που μου έστειλαν οι lg-ίτες και οι lg-τιώτισσες από το lg.com δεν μου ξεκαθάρισαν τίποτα.

Πάρε τηλέφωνο και βλέπουμε είπαν:mobile1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.