spyros1987 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2013 Καταρχάς παιδιά γειά σας κ μπράβο για τις ΠΟΛΛΕΣ Κ ΚΑΛΕΣ λύσεις που δίνεται με τις γνώσεις σας.Ας μπούμε τώρα στο ψητό, εχω λοιπόν ενα HP pavilion dv7 1020ev κ τον τελευταίο καιρό μου την έχει δώσει στα νεύρα...αν κ αγοράστηκε πρίν 3-4 χρόνια για χρήση ταινιών κ παιχνιδιών ποτέ δεν με κάλυψε..:086: Τεσπά το θέμα μου τώρα είναι οτι παίζω ενα παιχνιδάκι εδώ κ λίγο καιρό (euro truck sim 2) κ κολλάει τραγικά ακόμα κ στο πιο χαμηλό επίπεδο γραφικών αυτο σέρνεται!!!!!!!Πρίν με πείτε τζαμπατζή που αντί να το πάω σε ένα μαγαζί ρωτάω εδω στο τζάμπα θα σας πώ....οτι πήγα σε 3(!!) ο πρώτος μου λέει:<< φιλαράκι τα hp είναι ****μηχανίματα καλύτερα πάρε ενα "τάδε"...>> , ο δεύτερος το έψαξε κ μου λέει :<< αλλαγή τα windows απο vista σε χρ, αλλά δεν ξέρω αν θα βρουμε drivers για το wifi, αλλαγή καρτα γραφικών κ επεξεργαστή κ θα πετάει!!...>> ο τρίτος ήταν ο καλύτερος ..<< Φιλαράκι ότιο κ να κάνεις δέν θα δείσ διαφορές..τζάμπα λεφτα..>>Κ μετά απο όλα αυτά σας ρωτάω....τι να κάνω ρε παιδιά...ποιός έχει δίκιο????Δέν θέλω να τον κάνω πύραυλο απλά να μπορώ να παίζω με αξιοπρέπια το ets2 ζητάω πολλά?????????ΤΕΧΝΙΚΑ-Intel core duo centrino P7350 2.00Ghz-Nvidia GeForce 9600m GT 512MB-RAM 3.00GB-Vista home premium 32bit service pack 2
schumifer Μάϊος 3, 2013 #2 Μάϊος 3, 2013 Ο πρώτος είναι ξεκάθαρα ό,τι θεωρεί πως είναι τα ΗΡΑυτό που λέει ο δεύτερος δεν πρόκειται να σε σώσει αν το παιχνίδι απλά σέρνεται (αλλαγή λειτουργικού). Τώρα σε ό,τι αφορά την αλλαγή επεξεργαστή και κάρτας γραφικών θα πρέπει να συμφωνήσω με τον τρίτο.Πολύς κόπος, και αρκετό χρήμα θα σου φύγει. Σίγουρα θα είσαι γρηγορότερος αλλά θα σου έχουν φύγει θεωρητικά τουλάστιχον 200 ευρά.Διαβάζοντας τις ελάχιστες απαιτήσεις του παιχνιδιού θεωρώ ότι αυτό που ίσως να σώσει λίγο την κατάσταση θα είναι η αλλαγή επεξεργαστή.Βρες την πλατφόρμα σου, και βρες τους ταχύτερους επεξεργαστές που υποστηρίζει η μητρική του φορητού σου. Μετά βγες στην αγορά ψάχνωντας
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.