Jump to content

εγκατάσταση νέας κάρτας

batman_gardiki

Recommended Posts

η μητρική μου έχει onboard κάρτα ήχου και θέλω να εγκαταστήσω μια καινούρια.

τοποθέτησα την κάρτα σε μια κενή θέση αλλά παρατήρησα οτι η κάρτα έχει 2 εγκοπές και η θύρα υποδοχής μια, παίζει κάποιο ρόλο???

media1_zps9f13711b.jpg

εγκατέστησα το cd αλλά ήχος καπούτ.

τι μπορεί να έκανα λάθος???

Δεν υπάρχει θέμα με τις εγκοπές, από ότι ξέρω.

Έχεις διαλέξει να παίρνεις τον ήχο από την κάρτα αυτή; Διότι τώρα στο σύστημά σου γίνεται.... πανικός. Έχεις την κάρτα ήχου της κάρτας γραφικών, αυτή της on board και την PCI που πρόσθεσες.

Δεξί κλικ στο εικονίδιο με το ηχείο κάτω δεξιά, playback devices, δεξί κλικ στην κάρτα, set as default device.

δεν μπορώ να επιλέξω την κάρτα

στη διαχείριση συσκευών στους ελεγκτές ήχου,βίντεο και παιχνιδιών έχει....realtek, amd και live cam

μήπως δεν έκανα κάτι στην εγκατάσταση

μου ζήτησε program registration και δεν έκανα

όταν πάω στα προγράμματα και πατάω speaker settings Μου λέει....the audio device supported by this application is not detected. the application will exit

Το registration είναι άσχετο. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχεις κάνει λάθος. Στο site της Creative αναφέρει υποστήριξη για Win8, άρα λογικά και για Win7. Δες στο windows update αν σου δίνει κάποια επιλογή για εγκατάσταση νεώτερου driver. Από εκεί και πέρα, δεν γνωρίζω.

Στον device manager φαίνεται? Αν όχι και αν έχεις διαθέσιμη άλλη PCI, άλλαξε PCI στην κάρτα.

λοιπόν ξαναπήγα να κάνω instalation και μου εβγαλε ενα μύνημα που δεν του είχα δωσει σημασία πριν...installation is unable to continue because of one or more unresolved issues. Please contact support services and quote ''Error I-001'' και πατώντας οκ σου βγάζει Installation Completed Successfully.

τι είναι αυτό το ''Error I-001'' ????

Το registration είναι άσχετο. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχεις κάνει λάθος. Στο site της Creative αναφέρει υποστήριξη για Win8, άρα λογικά και για Win7. Δες στο windows update αν σου δίνει κάποια επιλογή για εγκατάσταση νεώτερου driver. Από εκεί και πέρα, δεν γνωρίζω.

Στον device manager φαίνεται? Αν όχι και αν έχεις διαθέσιμη άλλη PCI, άλλαξε PCI στην κάρτα.

με τις πολλές προσπάθειες μου έβγαλε μήνυμα για update.

μόλις τελείωσα την εγκατάσταση και όλα δουλεύουν ρολόι

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν. Υποθέτω εννοείς update μέσα από το windows update, το οποίο είναι μια καλή εναλλακτική λύση όταν οι οδηγοί που δίνονται με την κάρτα δεν δουλεύουν σωστά μιας και δεν ψάχνεσαι στο site του κατασκευαστή(άλλη μια επιλογή).

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν. Υποθέτω εννοείς update μέσα από το windows update, το οποίο είναι μια καλή εναλλακτική λύση όταν οι οδηγοί που δίνονται με την κάρτα δεν δουλεύουν σωστά μιας και δεν ψάχνεσαι στο site του κατασκευαστή(άλλη μια επιλογή).

Γιάννη όχι, creative software AutoUpdate ελεγε

το εχει μεσα στην εγκατασταση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.