Necro Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2013 Καλησπέρα σε όλους, έφτιαξα πριν δυο εβδομάδες το νέο μου μηχάνημα, αλλά σήμερα είπα να του τρέξω bootable 4.2 memtest για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Στο πρώτο κιόλας pass οι 4x2g DDR3 balistix elite πέταξαν μερικά errors, και τώρα τρέχω το microsoft memory diagnostic tool. Δεν έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω ακόμα το usb legacy, ούτε να πειράξω θέσεις σε μνήμες ή κάτι τέτοιο. Το περίεργο είναι πως το pc δείχνει να δουλεύει άψογα, δεν του έχω τρέξει απαιτητικά benchmarks πέρα από 3dmark, αλλά σε πολύ μεγάλες gaming sessions δεν έχει κάνει τίποτα κουλό. Οι μνήμες είναι απο το πλαισιο, συνεπώς δεν θα έχω μεγάλο πρόβλημα με την αλλαγή τους, αλλά θέλω να εξαντλήσω τις πιθανότητες να υπάρχει κάποιο άλλο θέμα και να μην έχουν πρόβλημα αυτές, ή η μητρική. Η μητρική επίσης, δεν κάνει beep όταν ανοίγει, αλλά το speakeraki της λειτουργεί κανονικά, και διάβασα στο internet πως πολλές καινούργιες μητρικές δεν κάνουν το γνωστό beep αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Τέλος, στο memory support list της μητρικής δεν βρήκα τις μνήμες μου, οπότε ίσως βρίσκεται εκεί το θέμα? Πάντως δεν θα θελα να κάνω bios update για ψύλλου πήδημα, αφού στα νεα bios (1.9 από 1.6 που έχω) δεν πρόσεξα να λέει κάτι για upgrade σε supported memories.ευχαριστώ για την όποια συμβουλήedit: το windows memory tool δεν εντόπισε σφάλματαedit: δεν αλλαξε κάτι με το usb legacy, και στο πλαισιο μου είπαν να τους τις παω να τις δούνε. Υπάρχει περίπτωση να φταίνε τα slots τις μητρικής? Η θεωρούμε δεδομένο πρόβλημα μνήμης? Προφανώς προτιμώ να έχουνε πρόβλημα οι μνήμες παρα να πρέπει να αλλάξω ολοκληρη τη μητρική :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.