Jump to content



Το τέλος των 2.5" μαγνητικών έρχεται


Recommended Posts

Μετά τους "γρήγορους" 3.5" ήρθε και η σειρά των 2.5" να περάσουν στο χρονοντούλαπο. H Seagate/Samsung προγραμματίζουν το τερματισμό παραγωγής μαγνητικών 2.5" δίσκων 7200rpm και δεν είναι απίθανο όλοι οι άλλοι κατασκευαστές να ακολουθήσουν αργά ή γρήγορα.

http://uk.hardware.info/news/33720/seagate-halts-production-of-7200-rpm-mobile-hdds

Link to comment
Share on other sites

Αν είχα την όρεξη του Γιάννη θα έλεγα 'υπερβολές και παραπληροφόρηση", αλλά..............δεν την έχω.

Οι ssd παραμένουν το ρόλεξ των υπολογιστών. Εκτός των πολύ ειδικών περιπτώσεων, όλες οι δουλειές γίνονται πολύ πιο οικονομικά με τον 5400rpm (οι οποίοι σύμφωνα με την είδηση, μια χαρά συνεχίζονται να παράγονται, αλλά είπαμε...δεν έχω την όρεξη)).

¨Όποιος έχει χρήμα να αγοράζει ssd για να φορτώνει πιο γρήγορα το λειτουργικό και το παιχνίδι, ας πάει καλύτερα να κάνει καμιά δωρεά στο κοινωνικό ιατρείο.

Όσο λοιπόν θα υπάρχουν στην αγορά τα απλά ρολόγια (5400)που λένε εξίσου καλά την ώρα (και υπερτερούν ανελέητα στο δείκτη τέρα/ευρώ), οι πολυτέλειες θα υπάρχουν για τους οικονομικά άνετους και τα άσχετα ψώνια (οι τελευταίοι συνήθως συνοδεύουν τον ssd τους με iphone, και mac, ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ όλα , κάνουν αναπάντητες γιατί δεν έχουν κάρτα και το mac το θέλουν για τις φοβερή ποιότητα απεικόνισης του facebook, άσε που είναι και πολύ όμορφο!).

...........................................................................................................................

Νισάφι ρε παλικάρι.

Πας να κάνεις σημαία μία είδηση που λέει το αυτονόητο.

Μία εταιρεία θα σταματήσει την παραγωγή των 7200rpm δίσκων... Οι οποίοι δίνουν ελάχιστο κέρδος σε ταχύτητα και ρουφάνε την μπαταρία. Ουάου........ Κοσμοϊστορικά πράγματα!!!

Link to comment
Share on other sites

Αυτονόητο ήταν ότι δεν υπήρχε νόημα ύπαρξης "γρήγορων" μαγνητικών εδώ και χρόνια. Πιστεύω ότι και ο πλέον δύσπιστος έχει πλέον μεταβεί σε SSD και προσπαθεί ή έχει ξεφορτωθεί τους κάθε λογής Raptor κτλ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.