Lewnidas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2005 Επειδη εδω και καιρο που εχω κατεβaσει κατι παιχνιδακια τα οποια ειναιι σε ιimage, τα εγκαταστω με το deamon tools. 8α η8ελα να μου πειτε πως μπορω και γω να κανω αυτη τη πατεντα με τα εικονικα αρχεια ετσι ωστε να μπορω εγκαταστησω ενα παιχνιδι και απο ντιβιντι ,για παραδειγμα αυτο 8ελω να το κανω με το call of duty! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 26, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Με κάποιο πρόγραμμα όπως το Alcohol 120%. Είναι το πιο απλό. Στην αριστερή πλευρά έχει Image Creation Wizard...Γίνεται και με το Nero, δεν το έχω ψάξει ποτέ όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iron Stathis Φεβρουάριος 26, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 το alcohol 120% χρησιμοποίησεαπλό και καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Όντως το alcohool το δουλεύω μόνο για image είναι γελίο ,το ανοίγεις και πατάς την πρώτη πρώτη επιλογή(δημιουργία εικόνας) επιλέγεις drive και μετά τα κάνει όοοοοοοοοολα μόνο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Φεβρουάριος 26, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Αν το cd εχει προστασια μπορεις να επιλεξεις και τον τυπο της.Την προστασια μπορεις να την βρεις στο www.portmac.com.Εννοειται πως προοριζεται μονο για νομιμη χρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Φεβρουάριος 26, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Πραγματικα το αλκοχολ ειναι πολυ ευχρηστο προγραμμα και πολυ ευκολο ευχαριστω!ttt-013ttt-013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.