bfc_xxx Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2013 Σας παρουσιάζω τη μικρή συλλογή μου από επεξεργαστές. Τα περισσότερα κομμάτια βγήκαν από μηχανήματα που δούλευαν.
dellman Φεβρουάριος 20, 2013 #2 Φεβρουάριος 20, 2013 niceeeeeeee αν δεν είχα δώσει κάμποσα στο Τάκη για το ρετρο θα είχα τη τριπλή από σένα
bfc_xxx Φεβρουάριος 20, 2013 Author #3 Φεβρουάριος 20, 2013 Έχω ακόμα καμιά 15αριά αλλά πρέπει να κάνω ανασκαφές για να τους βρω.
yanni Φεβρουάριος 20, 2013 #4 Φεβρουάριος 20, 2013 Βάζω στοίχημα ότι ο Jimmyfox θα σκότωνε για κάποιους από τους AMD Πω πω... αλήθεια γιατί τους κρατάτε?
bfc_xxx Φεβρουάριος 20, 2013 Author #5 Φεβρουάριος 20, 2013 Ε όλα στην ανακύκλωση? Ας κρατήσουμε και κάτι να θυμόμαστε τα παλιά.
yanni Φεβρουάριος 20, 2013 #6 Φεβρουάριος 20, 2013 Καμιά αντίρρηση, αλλά εσύ φαίνεται σαν να τα έχεις κρατήσει όλα Εντάξει και εγώ έχω παλιό hardware, αλλά επεξεργαστές, μνήμες, μητρικές μπορούν να πουληθούν, χαριστούν. Όχι τώρα προφανώς αλλά μόλις αρχίσουν να ξεπερνιούνται, όσο διατηρούν ακόμα μια κάποια αξία.
TASOS Φεβρουάριος 20, 2013 #7 Φεβρουάριος 20, 2013 Αυτά είναι !!! Από μένα χίλια μπράβο , αφού το κάνεις κέφι και τους κρατάς. Είχα και εγώ πάαααρα πολλά cpu από Intel 286 era ... και μετά , αλλά δυστυχώς αναγκάστηκα να τα ξεφορτωθώ πέρσι λόγω ανακαίνισης-καθαριότητας Βέβαια έχω ακόμη αρκετά πραγματάκια ....
bfc_xxx Φεβρουάριος 20, 2013 Author #8 Φεβρουάριος 20, 2013 Καμιά αντίρρηση, αλλά εσύ φαίνεται σαν να τα έχεις κρατήσει όλα Εντάξει και εγώ έχω παλιό hardware, αλλά επεξεργαστές, μνήμες, μητρικές μπορούν να πουληθούν, χαριστούν. Όχι τώρα προφανώς αλλά μόλις αρχίσουν να ξεπερνιούνται, όσο διατηρούν ακόμα μια κάποια αξία. Τα περισσότερα από αυτά όταν έφτασαν στα χέρια μου ήταν ήδη πολύ ξεπερασμένα. Αυτά είναι !!!Από μένα χίλια μπράβο , αφού το κάνεις κέφι και τους κρατάς. Είχα και εγώ πάαααρα πολλά cpu από Intel 286 era ... και μετά , αλλά δυστυχώς αναγκάστηκα να τα ξεφορτωθώ πέρσι λόγω ανακαίνισης-καθαριότητας Βέβαια έχω ακόμη αρκετά πραγματάκια .... Και εγώ τα χοντρά τα ξεφορτώνομαι όσο πιο γρήγορα γίνεται. Την προηγούμενη βδομάδα πέρασε ένα τρίκυκλο που τα παίρνει για ανακύκλωση και γέμισε 2 φορές με κουτιά, τροφοδοτικά κτλ.
bfc_xxx Φεβρουάριος 21, 2013 Author #9 Φεβρουάριος 21, 2013 Ορίστε και το υπόλοιπο μισό της συλλογής μου. Τους κρατάω στο χώρο εργασίας μου για τυχόν δοκιμές κτλ:
TASOS Φεβρουάριος 21, 2013 #10 Φεβρουάριος 21, 2013 Οποτε βρείς χρόνο , γράψε λίστα ... γιατί δέν τους καταλαβαίνεις όλους από τη φωτογραφία
bfc_xxx Φεβρουάριος 21, 2013 Author #11 Φεβρουάριος 21, 2013 Οποτε βρείς χρόνο , γράψε λίστα ... γιατί δέν τους καταλαβαίνεις όλους από τη φωτογραφίαΕίναι μέσα στο πρόγραμμα, να τους καθαρίσω και να κάνω λίστα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.