Jump to content



Nvidia GeForce Titan


yanni

Recommended Posts

Εδώ βάζουν 2GB σε 210 και 5450 :p

Εντάξει τα 6GB σε πολύ υψηλές αναλύσεις και βαριά games ή με setups των 3 οθονών πιθανόν, εάν όχι σίγουρα, βοηθάνε. Από την άλλη όταν ζητάς ένα κάρο λεφτά δεν λέει να είσαι και τσίπης στην μνήμη.

Απίστευτα specs για την εποχή ... πολύ δυνατή κάρτα.

Για πολύ λίγους βέβαια , και ειδικά στη χώρα μας.

Αμα πουλήσω το αυτοκινητό μου, φτάνουν τα λεφτα για να κάνω 3πλο sli και το αντίστοιχο watercooling?

Άκουσα καλά στο video? 1700 frames per second?

Αμα πουλήσω το αυτοκινητό μου, φτάνουν τα λεφτα για να κάνω 3πλο sli και το αντίστοιχο watercooling?

Λογικά ΝΑΙ ... άν το αυτοκίνητο σου είναι διετίας , ατρακάριστο , φούλ έξτρα ... και κάτω από 1928 cc

:041:

Λογικά ΝΑΙ ... άν το αυτοκίνητο σου είναι διετίας , ατρακάριστο , φούλ έξτρα ... και κάτω από 1928 cc

:041:

Ακριβώς έτσι ειναι με όλα τα service στην ώρα τους και με ελάχιστα χιλιόμετρα. :082::082::082::082:

3 way sli δηλ. 3*6=18GB :007::007::007:

Συγγνώμη αλλά πρακτικά έχει κάποιο νόημα αυτό?

Όχι ότι έχει σημασία αλλά 3 way SLI = 3*6GB = 6GB κι όχι 18

Σε έσωσα από τσάμπα αγορά, μπορείς να κρατήσεις το αμάξι σου :p

When I configure two graphics cards in SLI mode, do the graphics cards work together to create double the memory size?

No. In SLI mode, each graphics card uses its own frame buffer memory to render a 3D application. The operating system will report a graphics card frame buffer memory size that is found on a single graphics board.

http://www.geforce.com/hardware/technology/sli/faq#c26

Καλή η κάρτα αλλά όχι αυτό που θα χαρακτήριζε κάποιος value for money.:007:

Τα hi end ποτέ δεν ήταν value for money. Αυτός ο τίτλος πάντα πήγαινε σε mainstream προιόντα και στην περίπτωση της Nvidia συνήθως στις 600/60άρες κάρτες (6600,7600,8600,9600,260,460,560,660) με μόνη ένσταση ίσως στην περίπτωση της 8600 που προσωπικά από τα πρώτα reviews την είχα θεωρήσει πολύ λίγη κάρτα.

Σωστός, στο hi end πάντα πληρώνεις premium, αλλά η τιμολόγησή της είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με αυτά που είχαμε συνηθίσει για μονοπύρηνη κάρτα γραφικών ακόμη παρά το γεγονός ότι η αύξηση των επιδόσεων σε σχέση με την 680 είναι μεγάλη.

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.