bfc_xxx Φεβρουάριος 16, 2013 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2013 To Haf X έχει βγάλει front panel με internal usb headers:http://www.cmstore.eu/cases/haf/haf-x/haf-x-usb-card/edit: Το κουτί πλέον είναι με internal usb 3 header, έχει βγει καινούρια έκδοση και αν κάποιος τύχει και αγοράσει την παλιά, τότε η coolermaster του στέλνει δωρεάν το καινούριο panel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Φεβρουάριος 17, 2013 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2013 Οπότε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Φεβρουάριος 17, 2013 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2013 Οπότε ? Ε πάμε για HAF X. Βλέπω υπάρχει και σε 2 μαγαζιά με δωρεάν παράδοση στο χώρο μου που μετράει γιατί στη περιοχή που μένω οι κουριερ βαράνε αλύπητα! Επίσης βλέπω ότι η Coolermaster έκανε update σε όλη τη σειρά κουτιών στο front panel και όλα πλέον διατίθετενται με εσωτερικούς κονεκτορες USB3 ή αντικαθίστανται δωρεάν με τη καινούρια έκδοση. Θα μου πείτε λεπτομέρια αλλά για μένα μετράει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Φεβρουάριος 26, 2013 Author #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2013 ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :041::041::041::041: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Φεβρουάριος 26, 2013 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2013 Με το καλό να το παραλάβεις ... και θέλουμε φωτό να δούμε τι στήσιμο κάνεις στα κουτιά σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Μάρτιος 2, 2013 Author #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2013 Εδώ λοιπόν, το έστησα σήμερα στα γρήγορα, το μόνο που με ξένισε λίγο είναι το πάχος του αλλά έπρεπε να το περιμένω, καθώς όλα τα κουτιά με cable magement έχουν αρκετό πάχος. Θέλει δουλειά ακόμα αλλα δεν υπάρχει πολύ ελεύθερος χρόνος: Αναλυτικά το σύστημα έχει ως εξής: Case: Cooler Master HAF X Motherboard: Asus P8Z77-V Deluxe CPU: Intel i5 3570k CPU Cooler: Thermalright HR-02 Macho B/W RAM: HYPER X DDR3 4x4GB 1600MHZ PLUG & PLAY (GREY 1.5V) VGA: Gigabyte 7870 OC Edition SSD: Vertex 4 128GB HDD: 3 x Western Digital 2TB Green PSU: Chieftec 750W Modular DVB: TBS 6921 PCIe DVB-S2 DVD: LG DVDRW Άλλα: iMon VFD + Remote Control, XBOX 360 Wireless Controller + XBOX 360 Wireless Receiver Keyb, Mouse: Logitech K340, Logitech M510 Ηχεία: Edifier S530 2.1 Οπότε σήμερα ολοκληρώθηκε και η αναβάθμιση που έγινε σε 3 φάσεις, για διάφορους λόγους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Μάρτιος 3, 2013 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2013 Μπάλλα παίζεις μέσα σε αυτό το κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodad1442169305 Μάρτιος 3, 2013 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2013 Με γειες.'Δυνατό' κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Σεπτέμβριος 28, 2013 Author #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2013 Να το καινούριο μου απόκτημα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Σεπτέμβριος 29, 2013 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2013 CorsairVengeance C70 ?Για βάλε και μία προφίλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Σεπτέμβριος 29, 2013 Author #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2013 Ναι Τάσο το C70 είναι!!! Το κουτί είναι απίστευτο. Είναι midi (ήθελα να φύγω πλέον απο τα full tower) αλλά έχει απίστευτους χώρους μέσα και τέλειο cable management. Δέχεται μέχρι και υδρόψυξη 280mm. Ανεβάζω φώτο αλλά έχω αρκετό δρόμο ακόμα για να το τελειώσω, οπότε μη με κράξετε για το cable management, περιμένω να βάλω κάποια πράματα πρώτα. to do: 1. Sleeved Cables Extension (Τα περιμένω) 2. Corsair H110 (Σύντομα) 3. Solid Side Window (Στο Τέλος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Οκτώβριος 15, 2013 Author #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2013 Ήρθαν οι προεκτάσεις: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 15, 2013 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2013 Το 8pin του cpu , δέν χώραγε να περάσει από την τρύπα του τροφοδοτικού και να ανέβει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Οκτώβριος 15, 2013 Author #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2013 Οχι και το συγκεκριμένο τροφοδοτικό εχει 2. Ισως αργότερα να βαλω κάποιο full modular. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Οκτώβριος 17, 2013 Author #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 Χθες είδα ότι το πλαινό καπάκι είχε ένα χτύπημα περίπου 2cm. Όχι κάτι σοβαρό αλλά σου την σπάει όταν αγοράζεις κατι καινούριο. Πιθανόν να ήταν από την αρχή πιθανόν να έγινε απο μένα, δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά.Άνοιξα ένα RMA να δω πως μπορώ να παραγγείλω ένα καπάκι, γιατί δεν υπήρχε η επιλογή για αγορα ανταλλακτικών στο site της corsair.Το αποτέλεσμα με ξάφνιασε. Μου στέλνουν άμεσα καινούριο καπάκι ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς να χρειάζεται να στείλω το παλιό πίσω, με την αιτιολογία ότι αυτό το πρόβλημα καλύπτεται από την εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 17, 2013 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 Είναι πλέον πασίγνωστο το εξαιρετικό support της Corsair. Έχω δει αρκετά threads να στάζουν μέλι για την εν λόγω εταιρία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Οκτώβριος 17, 2013 Author #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 Είναι πλέον πασίγνωστο το εξαιρετικό support της Corsair. Έχω δει αρκετά threads να στάζουν μέλι για την εν λόγω εταιρία.Μετά από αυτό τι μάρκα υδρόψυξη θα πάρω και αργότερα τροφοδοτικό? Είναι κάποιες κινήσεις από τις εταιρείες που σε κερδίζουν καθώς και το αντίθετο από κάποιες άλλες (να μη λέω ονόματα SONY). Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Οκτώβριος 17, 2013 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2013 Bravo στην Corsair !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
varachio Οκτώβριος 18, 2013 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2013 Μπράβο στην corsair κι απο μένα...Πρόσφατα το support της asus με απογοήτευσε πλήρως...Και by the chance το τροφοδοτικό της corsair που πήρα πρόσφατα (ΤΧ650w eunthusiast / modular) είναι απλά απίστευτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Νοέμβριος 8, 2013 Author #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.