serpico75 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2013 Καλησπέρα.Έχω ψάξει πάρα πολύ, αλλά δεν καταφέρνω να βρω το manual της μητρικής:FOXCONN ML 1 94V 0ή αλλώςE253117Ζόρικο !Είναι για το SONY Vaio VPCEB4E1E ή αλλιώς PCG-71311MΓια να είμαι πιό συγκεκριμένος, δε θέλω ένα απλό manual του laptop που να λέει πώς θα κάνεις unbox το laptop, πώς θα ενεργοποιήσεις windows όταν το ξεκινήσεις για πρώτη φορά, κλπ κλπ.Ουσιαστικά, με ενδιαφέρει η μητρική, και συγκεκριμένα οι λεπτομέρειες όπως ο χάρτης των pins, capacitors, connectors, κλπ κλπ. Άρα, αυτό που θέλω θα μπορούσαμε καλύτερα να το πούμε service guide.Technical specs του laptop και reviews δεν είχα πολύ χρόνο να ψάξω για να ανεβάσω socket, chipset .... Αν βρω, όμως, θα διορθώσω.Γιά να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Φεβρουάριος 11, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2013 Νομίζω ότι ζητάς αυτό...http://www.docs.sony.com/release/MDSM/985287306_sm.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Φεβρουάριος 13, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2013 apotsi, δυστυχώς δεν ήταν αυτό.Anyway, το πρόβλημά μου λύθηκε χωρίς το manual.Ευχαριστώ γιά το χρόνο και τις απαντήσεις σας ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.