Jump to content

DVD recorder για φορητό

Chosen

Recommended Posts

Εδώ και λίγο καιρό, ψάχνω για ένα DVD burner για τον φορητό μου. Από την αρχή είχα καταλήξει στο NEC 6500A, αλλά από την στιγμή που αποφάσησα να το πάρω, είναι out of stock.

Στην συνέχεια ανακάλυψα κι άλλα μοντέλα από διαφορετικές μάρκες, με διαθεσιμότητα σε ελληνικά μαγαζιά, τα οποία είναι (links από τα eshops που τα βρήκα πιο φτηνά):

* NEC 6500A - 118

* Sony DWD56A - 120

* Pioneer DVR-K14RA - 124

* Toshiba SD-R6472 - 124

Χοντρικά, μιλάμε για Dual layer, +R & -R, 8-4-8-2.4 DVD & 24-16-24 CD, 2Mb buffer (κανα-δυο έχουνε λίγο διαφορετικά χαρακτηριστικά, π.χ. 10Χ-RW CD κλπ)

’ρα λοιπόν, πανομοιότυπα χαρακτηριστικά, πανομοιότυπη τιμή (118-124) και το ερώτημα είναι: ποιο απ'όλα;

Το NEC που εμπιστεύομαι πιο πολύ, έχει πρόβλημα διαθεσιμότητας αυτό τον καιρό, ενώ βρήκα άμεσα διαθέσιμο το Sony που δεν πολυσυμπαθώ. Για τα Pioneer & Toshiba δεν γνωρίζω διαθεσιμότητα, αλλά δεν έχω και ιδιαίτερα συγκεκριμένη άποψη για το ποιόν τους.

Τι έχετε να προτείνετε;

Ευχαριστώ σας.

10912.jpg

Υ.Γ: Θα εκτιμήσω ιδιαιτέρως τυχόν συμβουλές και από τους ειδικούς στο θέμα PGM & Hemispasm (ο τελευταίος, αν είναι ακόμα μαζί μας)

Κι εγω εψαχνα πρι απο κανα διμηνο για το nec μονο και μονο λογω τιμης γιατι στα χαρακτηριστικα ειναι ολα ιδια.

Δεν το βρηκα κι εγω οπως κι εσυ απ οτι φαινεται μαλλον δεν θα υπαρχει τελικα.

Εγω κατεληξα στο Pioneer το οποιο και βρηκα αμεσα διαθεσιμο απλα το πηρα γυρω στα 5 ευρω παραπανω.

Εντυπωσεις μεχρι στιγμης τα εχει διαβασει ολα,εχω γραψει σε tdk,verbatim,ty x4,x8 και μεχρι στιγμης κανενα προβλημα.Εκει που ταξιδευω νοικιαζω καμια παιδικη ταινιουλα για την κορη μου και τις γραφω.Εως τωρα εχει δωσει καλες εξετασεις αν αναλογιστεις οτι γραφω περιπου 6-7 ταινιες την εβδομαδα και οτιδηποτε αλλο προκυψει.

Έχεις σκεφτεί καθόλου για LG?

Κοίτα το λιγάκι...

Εγώ έχω για το pc βέβαια to GSA - 4160B και είναι πολύ πολύ καλό...

Αναγνωρίζει όλα τα format, είναι αθόρυβο και ενώ έχει γράψει πάρα πολλά δισκάκια, ακόμα δεν έχω ούτε ένα καμένο. (Μόνο αρνητικό τα 7s που κάνει να αναγνωρήσει το δισκάκι)

Δες λοιπόν το GSA - 4080N ή το GMA - 4080N που είναι και τα δύο Compatible with all DVD formats

Αρχική απάντηση από Ilias83

Έχεις σκεφτεί καθόλου για LG?

Κοίτα το λιγάκι...

Εγώ έχω για το pc βέβαια to GSA - 4160B και είναι πολύ πολύ καλό...

Αναγνωρίζει όλα τα format, είναι αθόρυβο και ενώ έχει γράψει πάρα πολλά δισκάκια, ακόμα δεν έχω ούτε ένα καμένο. (Μόνο αρνητικό τα 7s που κάνει να αναγνωρήσει το δισκάκι)

Δες λοιπόν το GSA - 4080N ή το GMA - 4080N που είναι και τα δύο Compatible with all DVD formats

Διαθεσιμότητα στην Ελλάδα; Τιμή; (πάνω-κάτω)

LG Electronics Ελλάς Α.Ε.,

Λ. Ποσειδώνος 5 & Λοκρίδος,

183 44 Μοσχάτο, Αθήνα

Τηλέφωνο: 210-48 00 500

fax : 210-48 00 510

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους ίσως...(Μια φορά που τους χρειάστικα ήταν πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί)

Δεν γνωρίζω καθόλου για τη διαθεσιμότητα, ούτε για τιμή...

Ισως ο spc να ξέρει κατι.

Eχω το Toshiba στο δικο μου λαπτοπ και το μονο που μπορω να το χαρακτηρισω ειναι απαραδεκτο( Ηταν αναποφευκτο κακο).Αρνειται πεισματικα να γραψει σε ΤΥ και ειναι γενικα αργο.Δεν ξερω εαν το δικο μου απλα τα κανει αυτα , αλλα δεν ειναι οτι καλυτερο.Το nec νομιζω οτι μπορεις να το βρεις ακομα , δοκιμασε ενα τηλ στην Rubicom και κυριως στα Μακεδονικα Περιφερειακα.

Αρχική απάντηση από spc

τώρα βγήκε και το nec 6650

http://www.de.nec.de/productdetail.php/id/1232

ίσως γι αυτό αργούσε το 6500

χμ... η μόνη διαφορά που βλέπω από το 6500Α είναι το 4Χ στα DL, το οποίο εκτός του ότι δε με πολυενδιαφέρει, φαντάζομαι ότι θα έρχεται σε αρκετά υψηλότερη τιμούλα, και δεν μπορώ να ξεφύγω πολύ από τα 100-120...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.