Jump to content

Mobo 939

gnu

Recommended Posts

Παιδια πηρα σημερα τον athlon 64 3200 939

ποια μητρικη να παρω?

δεν με ενδιαφερει το overclocking αλλα με ενδιαφερει η αξιοπιστια και να εχει nf4

Ακομη πηρα και την leadtek 6600gt η οποια εχει sli πρεπει να παρω mobo με sli ?

ευχαριστω

δεν ειναι απαραιτητο να παρεις mobo με sli, απλως να ειναι pci-express η mobo σου. και φυσικα να υποστηριζει σοκετ 939 αφου ο επεξεργαστης σου ειναι amd

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 13:27]

Πες μας με μπόλικες λεπτομέριες τι μνήμες έχεις (τι γράφουν πάνω τα τσιπάκια κλπ) και θα σου πούμε. :) [/QUOTΕ]

Ειμαι αναμεσα σε αυτες 1)Asus A8n-sli 2)Msi K8N Neo4 Platinum 3) Gigabyte GA-K8NXP-9

Μνημες επειδη εχω δει οτι για παραδειγμα η asus προτεινει συγκεκριμενες ,περιμενω να παρω την μητρικη και μετα να επιλεξω.

Αν πάρεις MSI θα έχουμε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο σύστημα:

sig.jpg

:)

Πιστεύω οτι τώρα που σου το είπα είναι φοβερό κίνητρο για να πάρεις την MSI ,ε ;

Καλή είναι και υποστηρίζει την DBS τεχνολογία της MSI

http://www.msi.com.tw/html/newsrelease/product_news/2005_0204_K8NNeo4Platinum.htm

2 vga - no sli chipset needed

Αρχική απάντηση από pseira [Σήμερα, στις 17:42]

Αν πάρεις MSI θα έχουμε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο σύστημα:

sig.jpg

:)

Πιστεύω οτι τώρα που σου το είπα είναι φοβερό κίνητρο για να πάρεις την MSI ,ε ;

Καλή είναι και υποστηρίζει την DBS τεχνολογία της MSI

http://www.msi.com.tw/html/newsrelease/product_news/2005_0204_K8NNeo4Platinum.htm

2 vga - no sli chipset needed

Το ιδιο εκτος το τροφοδοτικο.

Εχω παρει το Enermax :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.